Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tízperces trükkök - Csillagdísz természetesen, hulladékmentesen

szo_keret_01_blog_cimlapkep_19.jpg

Ezt az egyszerű dekorációt mindenkinek ajánljuk, aki kifutott az időből, kedveli a természetes vagy rusztikus dizájnt, esetleg a karácsonyi előkészületeket illetően is hulladékmentességre törekszik. Az ágak begyűjtése és az elkészítés együttesen nem vesz igénybe tíz percnél többet, ugyanakkor az ünnepvárást időszakát biztosan kiszolgálja állagromlás nélkül, azután pedig nyugodtan elhelyezhetjük a komposztálóban vagy akár az erdőszélen is. Csomagolástól és műanyag alkatrészektől mentes, a szállítás környezetterhelése nem érinti, és egy forintunkba sem kerül. Olvassatok tovább, ha ez eddig érdekes!

Azt hiszem, a teendőket leírni sem lesz több, mint a díszt összeállítani. Gyűjts öt darab egyenes, száraz ágat  a kertből vagy egy sétád során, vágd őket egyforma hosszúságúra, majd a sarkokon megkötözve állítsd össze a csillagot! Én természetes alapanyagú kenderzsinórt használtam, így semmi nem kerül a szemetesbe a dekoráció bontása után.

6_105.jpg

A képen látható adventi gyertyatartó elkészítéséről ITT írtunk, ha esetleg elmaradtál vele és szeretnéd pótolni, ez is egy nagyon gyorsan elkészíthető megoldás.

Kövessétek online adventi naptárunkat Facebookon és Instagramonahol ezekhez hasonló karácsonyi ötleteket mutatunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr716776880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.12.16. 09:22:52

Hû de természetes! A LED fénysort és a vezetékét nyilván az Avatarból hozták.

andy_cube 2021.12.16. 09:39:36

@midnight coder: A rövid cikk pár sorából kiderülhetett, hogy az a csillag természetes anyagokból való elkészítését, és nem a világítástechnika témáját célozta. De ha már szóba került, elárulom, hogy nem az Avatarból való, ám több éve megvan, és tölthető elemekkel használjuk. Hulladékmentesség jeligére ugyanis nem dobáljuk el azokat a termékeket, amiket korábban kaptunk vagy vásároltunk, hanem életútjuk végéig használjuk őket - ha nem is a led fénysort, de sok minden mást még tovább is, mert másik funkciót találunk neki.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása