Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hello Piac Design Vásár 2021. november 7-én
Közösségi családi nap az Akvárium Klubban

akvarium.png

2021. november 7-én 10 és 18 óra között ismét vár titeket a Hello Piac, Budapest legnépszerűbb közösségi design vására, ahol felfedezhetitek a hazai tervezők, designerek és a fogyatékkal élő alkotók gyönyörű, kézzel készített egyedi darabjait. Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, legyen szó akár kiegészítőkről, ruhákról, ékszerekről, játékokról, DIY és vintage lakásdekorációs termékekről, természetes alapanyagokból készült natúr kozmetikumokról vagy más, a környezettudatosság jegyében készült eszközökről - és még hosszasan sorolhatnánk, mennyiféle minőségi kincsről. 

A vásár mellett a szervezők - a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány - most is izgalmas családi programokkal várják a kicsiket, nagyokat és minden érdeklődőt. A gyerekek 11 órától "A szeretetre vágyó Süni" című bábműsort nézhetik meg a Palánta Sorsfordító Alapítvány előadásában. Lesznek kézműves foglalkozások, workshopok, készíthettek egyedi ajándékokat akár már adventre, karácsonyra hangolódva is, és a legkisebbeknek is találtok különféle játékos, kézségfejlesztő programokat. 15 és 17 óra között Vető Anna, a „Léleköntő” műhely vezetője vár titeket az autizmust témáját érintő szakértői tanácsaival. Megtekinthető Simon András grafikusművész alkotásainak  - jótékonysági vásárral egybekötött - kiállítása is. Nemcsak terápiás kutyusokkal találkozhattok a helyszínen, ugyanis a rendezvényre a sajátotokat is nyugodtan elhozhatjátok - a belépés pedig ingyenes.

design_vasar_1.jpg

A Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával szervezett vásár fő célja a tudatos vásárlás, a környezetbarát, természetes anyagokból készült, és a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.

Hello Ősz! Hello Élet! Hello Remény! Hello Piac!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6716744316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása