Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ablakos játéktároló kiszelektált farmernadrágokból

0_39.jpg

Akinek kisgyermeke van, tudja, hogy játéktárolóból sosem elég, mert ahogy cseperedik a kicsi, úgy lesz egyre több apróság, amit nemcsak tárolni, de rendszerezni is kell valahogy. A különféle textildobozok vagy hálós tartók is remek szolgálatot tesznek, de ha bővíteni kellene a készletet, szívesen ajánljuk figyelmetekbe ezeket a vagány farmer szütyőket, nekünk nagyon megtetszettek. Nemcsak, mert a már nem hordott farmernadrágjainknak adhatunk egy új lehetőséget vele, hanem mert a belevarrt ablakon keresztül azonnal látjuk, mit rejt a zsák, így sokat spórolhatunk a keresgélés idején, és a gyerekeknek is egyszerűbbé válik a játékot követő összepakolás. A tennivalókat mutatjuk a folytatásban!

Amire szükségetek lesz a farmeren kívül: valamilyen vidám, mintás vászon a dekor részhez, zsinór, és varrható, átlátszó fólia. Ez utóbbit beszerezhetitek a jobban felszerelt méteráru boltokban, de akár újra is hasznosíthattok -  néhány termék csomagolása hasonló anyagból készül, én például egy nemrég vásárolt kispárna táskáját tettem el kreatív célra.

1_117.jpg

A galéria képei végigvezetnek titeket a lépéseken. Az előkészítés során tervezzétek meg a színeket és szabjátok ki az anyagokat!

Az ablakos darab összeállításánál használjatok cikk-cakk öltést, és ügyeljetek arra, hogy a toldásokkal együtt legyen azonos a magassága a táska testének többi részével.

Az alsó darab rögzítése előtt jelöljétek be a középvonalakat az illesztés megkönnyítésére, mind a kiszabott körön, mind a már kész testen. A tűzést kezdjétek ezeken a pontokon és ezután haladjatok végig a maradék anyagon.

Már csak a bújtató varrása van hátra!

Fűzzetek bele zsinórt vagy szalagot, és töltsétek meg apróságokkal! 

57.jpgForrás: handmadebymegk.blogspot.com

Ha tetszett a bejegyzés, követhettek minket  Facebookon és Instagramon is, hogy a következőről se maradjatok le!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4616592936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása