Színes Ötletek

a kézügyes blog

3D-s farsangi álarc készítése a sokoldalú kartonból
3D-s farsangi álarc készítése a sokoldalú kartonból

szo_keret_01_blog_cimlapkep_22.jpg
A kartondobozból készült jelmezek ötletbörzéjében előkerült háromdimenziós hatású maszkok nagyon megtetszettek, mivel jópofák, egyediek és maradék anyagokból is elkészíthetők. Ezzel nemcsak költségkímélő, de környezetbarát  megoldást is választunk, hiszen voltaképpen hulladékot hasznosítunk és nem is vásárolunk meg egy egyszer vagy maximum néhányszor használható műanyag cikket, arról nem is beszélve, hogy az elkészítés remek kreatív időtöltés. ...

Színes ötletek színes ceruzákkal - A képkeretektől a tolltartókig
Színes ötletek színes ceruzákkal - A képkeretektől a tolltartókig

x.jpg

Kisgyermekes családok és kreatív felnőttek körében elkerülhetetlen, hogy különféle tartók és fiókok sora teljen meg egészen rövidre faragott, vagy már nem használt színes ceruzákkal, amiket valahogy sajnálunk kidobni, és már csak foglalják a helyet. Ugye sokunknak ismerős a helyzet? Most mutatunk pár ötletet, ami bizonyítja, hogy ezek a maradék ceruzák is felhasználhatók valami új alkotására.  

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása