Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ti küldtétek! - Fűszercímkéink a gyakorlatban
Ti küldtétek! - Fűszercímkéink a gyakorlatban

20200528_175417.jpg

Nemrég újraterveztük és megosztottuk veletek fűszercímkéinket , mivel sokan kértétek és időszerű is volt a szokásos tavaszi rendezkedés kapcsán. Nagy örömünkre budapesti olvasónk, Ramóna nemcsak elkészítette, de meg is mutatta nekünk a címkékkel feliratozott fűszertartóit, melyek igazán dekoratívak lettek. Reméljük, sokatok polcain sorakoznak hasonlóan egységes rendben, igazán pozitív visszaigazolás számunkra, ha látjuk, hasznát veszitek ötleteinknek!

...
Tic-Tac-Toe, avagy a kézműves amőba
Tic-Tac-Toe, avagy a kézműves amőba

garden_tic_tac_toe-401x600.jpg

Remélhetőleg hamarosan megérkezik az igazi nyár, így még több időt tölthetünk a szabadban. A gyerekek számára a játékból sosem elég, de talán még jobban elfoglalják magukat, ha maguk készítik el azt. Végtelenül egyszerű, de izgalmas szórakozást jelent az amőba, vagy tic-tac-toe néven ismert játék, amihez a lehetőséget most nem a papír és a toll, hanem egy fakorong és festett kavicsok biztosítják.

...

Június harmadik vasárnapján újra Piacok Napja az Erzsébet téren
Június harmadik vasárnapján újra Piacok Napja az Erzsébet téren
Ismét itt a budapesti közösségi vásárok napja

piacok_napja_cover.jpg

Június 21-én, vasárnap ismét Piacok Napja Budapesten, az Erzsébet téren! Az ország egyik legnépszerűbb közösségi vásárának szervezői idén is hangulatos, színes kavalkáddal várják a látogatókat délelőtt 11 és este 19 óra között, minden korosztály ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat, legyen szó egyedi design, vintage, retro, antik, DIY és lakásdekorációs termékről, natúr kozmetikumokról, vagy a karantén időszaka ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása