Színes Ötletek

a kézügyes blog

Stresszűző levélrajz és őszi dekoráció

10_43.jpg

Szeretem az ősz színeit, a meleg aranyakat, a rozsdás narancsot, a lélegzetelállító barnákat, a napsárgákat - ezekkel a csodás árnyalatokkal nem lehet betelni! Főleg akkor gyönyörűek, ha a szabadban csodálod őket, de egy tálba rendezve kicsit az otthonodba is becsempészhetsz az erdő hangulatából. Ha pedig egy stresszes nap után rád tör a vágy, hogy valami aprólékos, meditatív, de egyszerre kreatív tevékenységet végezz, és nincs felnőtt színeződ, hát legyen a falevél a papírod! 

Az első lépés igazából jóval több! Tégy egy nagy sétát az erdőben vagy a közeli parkban, és szedd össze a lábad elé kerülő legszebb leveleket! Törekedj arra, hogy változatos formákat és színeket keress!

1_75.jpg

A rajzoláshoz fehér zselés tollat ajánlok - a Sakura Gelly Roll például kitűnő választás -, mert megtartja a színét és nem folyik, de természetesen bármely másik márkával is tehetsz próbát. Innentől a feladat nagyon egyszerű, kezdd el kedved szerint húzni a vonalakat a levélen! A fehér és az aranybarna kontrasztja nagyon látványos!

2_70.jpg

Játssz különböző mintákkal, de ne gondold túl, a lényeg a kikapcsolódás, az apró minták a maguk tökéletlenségében is jól fognak mutatni, akármilyen szinten is áll a rajztudásod.  

3_65.jpg

Ennél egyszerűbben talán nem is készíthetsz természetes, egyedi, cserébe rendkívül pénztárcabarát őszi dekorációt otthonodba! Bárki, bármilyen életkorban nyugodtan nekiláthat, hiszen itt nincs jó vagy rossz eredmény. Találj ki újabb és újabb mintákat, és hagyd, hogy elragadjon a rajzolás öröme!

Forrás: elistonbutton.com

Készítettél már te is hasonlót, és szeretnéd megmutatni? Szívesen látjuk a Színes Ötletek Alkotói Csoportjában!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez és Instagramjához, hogy a következőről se maradj le!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116259676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása