Színes Ötletek

a kézügyes blog

Elegáns és minimalista festett tökdekoráció

3_64.jpg

A napokban már többször foglalkoztunk a tökdekoráció témájával, de a sornak még nincs vége! Talán a faragásról már számtalan bejegyzést láthattatok és igyekszünk olyan különlegességeket is megmutatni nektek, mint a sötétben világító töklámpás vagy az újrahasznosítható textiltökök, ezért most ismét ezt a listát bővítjük. Ezt a jellegzetes őszi termést elegáns, finom pasztell árnyalatokra is festhetjük, ha inkább a díszítés, mint az ijesztgetés az elsődleges célunk. A folytatásból azt is megláthatjátok, hogyan passzolhat a rusztikus formához a csillám vagy strassz!

Az egyik legegyszerűbb megoldás, ha egyszínűre festjük. Kezdd az alapozással, majd ha megszáradt, vidd fel a matt szürke, kék és rózsaszín krétafestéket! Használj puha kefét vagy szivacsot, hogy ne legyen csíkos!

1_74.jpg

2_69.jpg

Kicsit nagyobb kézügyesség és több türelem szükséges a geometrikus minták kialakításához, de az eredmény is arányosan látványosabb lesz! Használj kontrasztos színeket és vékony ecsetet az aprólékos motívumok festéséhez!

3_64.jpg

4_58.jpg

Az arany is remekül illeszkedik az őszi színvilágba, a csillogása pedig eleganciát kölcsönöz. Használd bátran a matt alapokra! Legkönnyebben a természetes formát követő csíkok vagy a véletlenszerűen elhelyezett pöttyök, ecsetvonások kivitelezhetőek, de akinek kevés lenne ennyi az arany ragyogásából és szeret kísérletezni, az kipróbálhatja a márványhatású festést, a ragasztóba szórt csillámport, a feliratokat, az üvegcsempéket és a gyöngyöket is a díszítéshez, vagy akár kombinálhatja is ezeket! 

Forrás: bangonstyleblog.com

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le! A klasszikus tökfaragásról ITT olvashattok, hozzávaló sablonokat pedig ITT találhattok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216258334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása