Színes Ötletek

a kézügyes blog

Puha kispárnák extrém vastag csőfonalból

1_192.jpg
Hiába van még strandidő, a szeptember beköszöntével már készülhetünk a hűvös őszi és téli estékre, amikor szívesen bekuckózunk egy illatos, meleg teával otthonunk egy kedvenc szegletében. Ez az egyszerű, mégis egyedi, pihe-puha párna a kedvenc dekorációd lehet, különösen, ha saját magad készíted el.

Nem szükséges hozzá különösebb előképzettség vagy tapasztalat, csak némi kézügyesség, türelem és persze az alapanyagok: 30 méter extra vastag csőfonal, tű, cérna, olló. A videó jól követhetően végigvezet az egyes lépéseken.

dcea514b785f79d77f204512726c4c19.jpg

8949ce7047ce8235aff248a3ebd26e50.jpg

d49ffad56ddd7cd125986996687e080e.jpgForrás és további ötletek: ohhio.com

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016195556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása