Színes Ötletek

a kézügyes blog

Nagy Nebulo Kvíz, 4. fejezet - A nyereményjáték második fordulója

nebulo_szo_fb_cover_1200x675_200625.jpg

Itt a Nagy Nebulo Kvíz nyereményjáték második fordulója, benne a második öt kérdéssel! Az előző fejezetekben megismerhettétek a népszerű magyar iskolaszermárka történetét az indulástól egészen napjainkig, így most már biztosan nem okoz majd gondot, hogy helyesen válaszoljatok minden kérdésre. Érdemes játszani, hiszen a megfejtők között a Nebulo termékeiből összeállított értékes ajándékcsomagokat és gyárlátogatást sorsolunk ki, és azok is nyerhetnek, akik segítenek nekünk egy-egy megosztással, ajánlással. A folytatásban jönnek az újabb kérdések, játsszatok minél többen!

A Nagy Nebulo Kvíz során összesen 10 kérdést teszünk fel nektek, melyekre bárki könnyen választ adhat, aki olvasta a márka történetet bemutató sorozatunkat, illetve az azokban megjelent Nebulo Kisokos mellékletet. Az első öt kérdést itt találhatjátok meg. Válaszolhattok egyszerre, vagy körönként, a lényeg, hogy 2020. július 17.-én éjfélig mind a tíz kérdést megválaszoljátok, lehetőleg helyesen!

Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztjátok a játékhoz kapcsolódó cikkek bármelyikét Facebook-idővonalatokon, vagy ajánljátok a játékot kommentben ismerőseiteknek. Érdemes segíteni nekünk abban, hogy a játék híre minél több helyre eljusson, hiszen azok között is kisorsolunk egy ajándékcsomagot, akik megosztják, vagy ajánlják a Nagy Nebuló Kvízt. Mivel egyes esetekben az adatvédelmi beállítások nem teszik lehetővé, hogy minden megosztás nyomon követhető legyen, a legbiztosabb, ha küldesz nekünk egy képernyőfotót a szinesotletek.blog.hu@gmail.com e-mail címre! Most pedig jöjjenek a második kör kérdései!

Ne feledjétek, jövő héten pénteken éjfélig várjuk a válaszaitokat! A nyerteseket e-mailben értesítjük, és a Színes Ötletek Blogon is közzétesszük majd az eredményhirdetést. További információk a Nebulo honlapján és Facebook-oldalán!

nebulo_szo_banner_700x110px_200624.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1015990966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása