Színes Ötletek

a kézügyes blog

A kartondoboz új élete - Inspiráció farsangi jelmezekhez

pexels-daisy-anderson-5589908.jpg

Az online vásárlásoknak köszönhetően gyakran összegyűlik a háztartásokban a kartondoboz. Bár ezek szelektíven gyűjthetők, adhatunk nekik egy plusz lehetőséget, ha ahelyett, hogy kidobnánk, inkább felhasználjuk őket kreatív célokra - például farsangi jelmezekhez. Ezekkel az ötletekkel kezdhetünk is hangolódni erre a vidám és mulatságokkal teli időszakra, mely idén március 1-ig tart. (Illusztráció:pexels.com)

A farsangi időszak vízkereszttől a húsvétot megelőző negyven napos nagyböjt kezdetéig -, hamvazószerdáig tart. Legkorábbi lehetséges zárónapja február 4-e, a legkésőbbi pedig március 10-e. A szardíniatemetéstől a tuskóhúzásig című bejegyzésünkből megtudhatsz néhány kevésbé nyilvánvaló érdekességet erről a mulatságokkal teli időszakról, és a hozzá kapcsolódó szokásokról.

Vannak köztük egyszerűbb, gyermekekkel is elkészíthető verziók, de olyanok is, amik akár szobrászati remekműnek is beillenek. Ti beöltöztök idén? Ha igen, még van pár hét a szezon végéig, akár egy-egy bonyolultabbnak tűnő változattal is megpróbálkozhattok. 

4_19.jpg

10_13_2.jpg

5_20.jpg

3_23.jpg

6_18.jpg

1_25.jpg

2_24.jpg

8_17.jpg

11_10.jpg

7_17.jpg

14_5.jpg

15_3.jpg

13_7.jpg

12_9.jpg

x5_1.jpg

16_3.jpg(Forrás:pinterest.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5715414620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása