Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kaspók cementből, kertbe és lakásba
Kaspók cementből, kertbe és lakásba
Könnyebb, mint amilyennek első látásra tűnik!

szo_9_fr_02.jpg

Ameddig még jó idő van, szívesen üldögélünk a kertben vagy a teraszon. Nemcsak a tavaszi szezon kiváltsága, hogy kültéri dísztárgyak alkotásának lássunk neki. A mai anyagunk a cement, amiből nagyszerű ötleteket valósíthatunk meg, például könnyen elkészíthető, dekoratív kaspókat, melyekben igazán jól mutatnak a virágok és a sziklakerti pozsgások. Ha szeretnénk inkább beltéri használatra kézműveskedni, a kisebbeket akár mécsestartónak is ...

Egyedi iratpapucsok házilag - Ötletesen az iskolaszezonban is!
Egyedi iratpapucsok házilag - Ötletesen az iskolaszezonban is!

szo_sulis_778.jpg

Az iskola már elkezdődött, és ilyenkor derül csak ki igazán, mennyi mindennek kell helyet találnunk az íróasztalon, vagy annak környékén. A gyerekek nagyra fogják értékelni a saját ízlésüknek megfelelően dekorált, menő iratpapucsokat, mi pedig nem kevés időt és pénzt takaríthatunk meg, emellett mindig nagyobb örömet okoz, ha valamit saját kezűleg készítünk. A folytatásban ezek elkészítéséhez adunk néhány tippet. 

...

Vidám őszi lakásdekorációk
Vidám őszi lakásdekorációk

8_3.jpg

Bár odakint napközben még szinte tombol a nyár, a hűvös esték és az iskolakezdés azért már emlékeztetnek minket arra, hogy beköszöntött az ősz. Csempésszük hát be hangulatát az otthonunkba! Ezek a kedves és akár kisebb gyerekekkel is könnyen elkészíthető dekorációk még akkor is meghitt vidámságot csempésznek majd otthonunkba, amikor az évszak már a szürke és esős arcát mutatja.

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása