Színes Ötletek

a kézügyes blog

Üzenet a palackban: vízparti hangulatú üvegdekorációk
Üzenet a palackban: vízparti hangulatú üvegdekorációk

Az utóbbi időben megszaporodtak itt a blogon a vízparti hangulatot idéző, vidám nyári dekorációkat bemutató bejegyzések. A mai poszt is ebbe a témakörbe illeszkedik, egyszerű üvegpalackok kapnak főszerepet, s hamisítatlan vízparti hangulatot sugalló dísztárgyakká alakulnak át.

fotojet.jpg

...

Augusztusi újdonságok a Cser Kiadónál
Augusztusi újdonságok a Cser Kiadónál

A nyár utolsó hónapja sem múlhat el új kötetek nélkül a Cser Kiadó háza táján. Kreatív fronton egy régen várt kötet érkezik, amely felöleli a kavicsfestés fogásait, emellett két ismeretterjesztő kötet is érkezik a tudományok világából.

Kavicsfestés

A strandon vagy az utcán talált szép, ovális kövek könnyen a zsebünkben landolnak és hazajönnek velünk. Ha egy ilyen kavicsot megfestünk, értékes kincs lesz belőle. A megfestett kavicsokat aztán ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása