Színes Ötletek

a kézügyes blog

Akváriumgyertya nyárestékre saját kezűleg
Akváriumgyertya nyárestékre saját kezűleg

A sima úszógyertyák már korántsem számítanak újdonságnak, azonban ma valami igazán különleges ötletre bukkantam. Nyáresti összejövetelekhez, romantikázáshoz, kerti partikhoz kifejezetten bájos ötlet!

3.jpg

 

...

Makramé baglyok - videóval
Makramé baglyok - videóval

A makramé alapvetően nagyon egyszerű, különféle csomókból álló technika, amelyhez elegendő néhány méter zsinórt, biztosítótűt beszerezni, és máris kezdődhet az alkotótevékenység.  Az egyszerű csomózott ékszerektől a szebbnél-szebb gyöngyök és zsinórok játékából felépülő bonyolultabb darabokig számtalan alkotásban kipróbálhatjuk magunkat. A makramé alapcsomóiból számtalan újszerű, divatos és praktikus alkotás születhet, a különféle ...

Varrjunk zoknielefántot!
Varrjunk zoknielefántot!

A rejtélyes zokniszörny időként titeket is meglátogat és mosás közben eltünteti néhány zokni párját? Ugye nektek is ismerős helyzet, zokniszörny és haverja (tudjátok, ő az, aki az ételtartó dobozok fedelét lopja ki a konyhából) olykor mindannyiunknál garázdálkodnak. Nos, az árván maradt zoknik felhasználására már sokféle ötletet hoztam nektek régebben is, ma nagyon édes elefántmintákkal készültem!

4.jpg

...

Könyvújdonságok júliusra
Könyvújdonságok júliusra

Újabb hónap, újabb Színes Ötletek kötetek... Júliusban két kötettel gazdagodik kreatív könyvsorozatunk, ismerjétek meg mindkettőt, és csapjatok le rájuk extra, 30%-os előrendelési kedvezménnyel!

Hasznos holmik fahulladékból

A "fanyuvasztás" nem más, mint egyfajta kreatív újrahasznosítás. A könyvben régi bontott fadeszkából, rozsdás szegből, lakatpántból egyszerűen megvalósítható ötleteket találunk, amelyek alapján bárki nekiállhat ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása