40 szuper ötlet Kallax bútorból

2018.02.27. 10:53 kreablogger

Az Ikea egyik legnépszerűbb sorozata, a Kallax (elődje, a picit más méretű Expedit szintén nagy népszerűségnek örvendett) a végtelen egyszerűségéről a és meglehetős szögletességéről könnyen megjegyezhető. Sokan számára érthetetlen is, mitől ennyire népszerű eme túlontúl egyszerű bútorsorozat. Pedig a felhasználhatóság, és a továbbgondolhatóság szempontjától igazi kincsesbánya, meghozzá elérhető áron.

 

ikea kallax expedit ikea hack lakberendezés bútortuning

 

Szólj hozzá!

Címkék: ikea lakberendezés bútortuning expedit ikea hack kallax

Kreatív ötletek március 15-ére

2018.02.26. 13:49 kreablogger

A közelgő nemzeti ünnep mindig nagy kihívás az óvónénik és tanító nénik számára, hiszen a meglévők mellett évről-évre új modelleket is bevonnak az ünnepi felkészülésbe, illetve az alkotótevékenységekbe. Ma elsősorban nekik szeretnék egy kis segítséget nyújtani az ünnepváró foglalkozásokhoz.

kokárda március 15

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: március 15 kokárda

A sokoldalú parafa dugó, mint kreatív alapanyag

2018.02.20. 12:06 kreablogger

Sokszor szóba került már a parafa dugó, mint kreatív alapanyag, mutattam is már nektek elég sokféle felhasználási lehetőséget, hogy miért is érdemes gyűjtögetni. Ma egy újabb gyűjteménnyel készültem, amolyan mindent bele poszttal, hiszen az ötletek sokféleségét vonultatom most fel nektek.

befunky_collage1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Ellenállhatatlanul édes báránykák

2018.02.20. 11:16 kreablogger

Bár ebben a pillanatban nálunk épp nagy pelyhekben hull a hó, én már néhány napja ráálltam a húsvéti ötletekre. Hiszen a jó borhoz is idő kell -ahogy a mondás tartja-, így az ünnepi készülődést sem árt időben elkezdeni, hogy mindennel elkészüljünk a nyuszi érkezéséig. Mára ellenállhatatlanul cuki báránymintákat gyűjtöttem nektek.

 

befunky_collage.jpg

Szólj hozzá!

Különleges lámpások befőttesüvegből

2018.02.16. 13:23 kreablogger

Befőttesüvegből sokféle hasznos dolog készülhet,alkotóvágyunktól vezérelve egészen különleges lámpásokat is készíthetünk. A belerejtett kedves jelentek bámulatos fényjáték kíséretében elevenednek meg. Jó mókázást hozzá! 
befunky_collage.jpg

1 komment

Praktikus tárgyak chips-es dobozokból

2018.02.15. 13:23 kreablogger

Talán nem vagyok egyedül vele, de olykor mi is elcsábulunk egy kis nassolásra, egészen konkrétan a a fincsi burgonyaszirmokra gondolok. A kiürült dobozokat aztán meg nincs szívem kidobni, mert elég erős anyagból vannak, és hát rögtön eszembe jut, hogy valamire még jók lesznek. Ma ehhez gyűjtöttem ötleteket!

pringles.jpg

 

Szólj hozzá!

Fantasztikus házikók gyerekeknek kartondobozból

2018.02.14. 14:34 kreablogger

A papírholmikat (újságok, reklámkiadványok, kartondobozok) én mindig a suli ill. az ovi papírgyűjtésein szoktam leadni, így támogatva az intézményt, azonban ezeket az ötleteket elnézve lehet, hogy megdézsmálom a sufniban eddig felgyülemlett készleteket, mert ezek bombajó ötletek, gyakorlatilag ingyen, ráadásul a készítésbe bevonhatjuk a csemetéket is!

befunky_collage1.jpg

Szólj hozzá!

Farsangi könyvvásár

2018.02.13. 12:44 kreablogger

A Cser Kiadó ezen a héten egy hatalmas akcióval rukkolt elő, minden (de tényleg minden, a webshopban elérhető!) Színes Ötletek kötetre 50% kedvezményt ad, úgyhogy nagyon siessetek, mert fogynak a készletek!

cser_farsangi_akcio_feher.jpg

A teljes kínálatot IDE kattintva éritek el!

Szólj hozzá!

Gyöngyfűzős ötletek

2018.02.13. 10:21 kreablogger

Régóta nem hoztam már nektek ékszerkészítős, gyöngyfűzős ötleteket, de a közelgő tavasz az én kedvemet is meghozta a fűzögetéshez. Hogyha ti is szívesen készítenétek néhány egyedi, stílusos darabot, akkor ez a ti posztotok!

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyöngyfűzés

Virágzó tojáshéjak

2018.02.12. 11:38 kreablogger

A cím első hallásra talán picit furcsán hangzik, de pontosan erről van szó! A legutóbbi, tavaszváró blogbejegyzésem nem csak az én szívembe varázsolt igazi kikeleti hangulatot, hiszen nektek is tetszett, s én azóta is hasonlóan varázslatos képekben gyönyörködöm. A téma tehát most is a tavaszvárás, méghozzá igazán különleges köntösben.

tavaszi dekoráció

 

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz tavaszi dekoráció

Tavaszváró dekorációs ötletek

2018.02.09. 11:38 kreablogger

Habár a hőmérő higanyszála még nem tavaszi magaslatokban tetőzik, azért a napkorong már magasabban jár és később is nyugszik, a levegőben érződik már a kikelet közeledte és bizony a madarak beszédes csicsergése is reménykeltő. 

tavasz tavaszi dekoráció

 

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz tavaszi dekoráció

A Cser Kiadó februári könyvújdonságai már előrendelhetők

2018.02.07. 15:59 kreablogger

Jó hírekkel szolgálhatok, a Cser Kiadónál ismét ropogós, friss könyvújdonságok várhatók! Ahogy már megszokhattátok, az előrendelhető kötetekre extra, 30%-os előrendelési kedvezmény érvényes egészen a várható megjelenés (február 13.) napjáig.

Hajtogassunk papírházat

A könyvben szereplő épületek sokfélék, és az elkészítés menete és bonyolultsága is különböző, de csupán papírra, ollóra és ragasztóra van szükség. Minden maketthez megadjuk a kiterített rajzot, a borító belső oldalain pedig térben is láthatjuk a kész épületeket.

Előrendelhető ITT.

cser_papirhaz.jpg

 

Kis Műterem sorozat legújabb tagja: Drapéria

Az emberi alakot vagy tárgyakat burkoló, lefedő textíliákat, lepleket, függönyöket drapériának nevezik a képzőművészetben. Az első pillantásra kaotikusan kavargó redők létrejöttének törvényszerűségei vannak,amelyek ismerete nélkül nehezen képzelhető el rajzban történő ábrázolásuk. A leplek vonalrendszerének alkalmazása gazdag lehetőségeket ad a művész szándékának kifejezésére. Drapériatanulmányok készítése fontos része a rajzi tanulmányoknak. 

Előrendelhető ITT.

cser_draperia.jpg

 

Ráadás kötet, hiszen sokan kerestétek!

Papírgömb állatkák (változatlan utánnyomás)

A papírállatkák kedvesek ajándékkísérőnek is, és, mivel a papírgömbök belseje üres, ezért apró ajándékot, pl. bonbont, utalványt, pénzt, kedves üzenetet is tehetünk beléjük. A kötetet ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, mert a papírállatkák készítése jó szórakozás, fejleszti a kézügyességet, és a kész állatkákkal pedig még játszani is lehet. 

Előrendelhető ITT.

cser_papirgomb_allatkak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: könyajánló

Nyereményjáték - sorsoltunk!

2018.02.07. 09:49 kreablogger

Tegnap elindítottunk Valentin nap kapcsán a Képáruház.hu-val közösen szervezett nyereményjátékunkat, amely ma reggel le is zárult. Ezek után gondolom, ti is izgalommal várjátok, ki az a szerencsés, aki egy LOVE STORY vászonképpel lett gazdagabb!

latvanyterv_5_canvas-malyva.jpg

Ezúttal a szerencse Szászi Ibolyának kedvezett, szeretettel gratulálunk!

kepkivagas2.JPG

Persze ti se keseredjetek el, a 14 különböző Valentin napi egyedi ajándéktermék továbbra rendelhető a Képáruház.hu-nál, a február 9-én, éjfélig leadott rendelések pedig biztosan odaérnek az egész ország területén belül az ünnepig. 

Szólj hozzá!

NYEREMÉNYJÁTÉK A FACEBOOK OLDALON

2018.02.06. 11:55 kreablogger

Hamarosan elindul a tegnap beígért nyereményjáték facebook oldalunkon, úgyhogy most már ne menjetek messzire.

A nyeremény a képen látható csodaszép LOVE STORY vászonkép 20x30 cm-es méretben. 

latvanyterv_5_canvas-malyva.jpg

A játék menete: 

Az játék ma, 2018. február 06-án indul a Színes Ötletek blog facebook oldalán. A feltett kérdésre a helyes megfejtéseket a játékkiírások alá, a facebook oldalon várjuk komment formájában (a játékhoz segítséget ITT találtok). A játék holnap reggel 9.00-kor zárul. A helyes választ adók között sorsoljuk ki a Képáruház.hu által felajánlott nyereményt. A nyertesekkel a facebook-on vesszük fel a kapcsolatot, majd pedig a nyeremény felajánlója email-ben egyeztet a további részletekről.  

Sok sikert, vidám játékot kívánunk!

Szólj hozzá!

Szerelmes otthondíszek egyszerű alapanyagokból

2018.02.06. 11:24 kreablogger

A Valentin-nap egyre elterjedtebb hazánkban, s bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, várakozással és izgalommal teljes pillanat valami extra aprósággal meglepni egymást.

befunky_collage7.jpg

Szólj hozzá!

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."
(Kurt Cobain)
Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter

Hirdetés

pottomkert_300x250_augusztus.png

Közösség

Elismerések

Címkék

ablakdísz (9) advent (50) adventi koszorú (19) adventi naptár (6) ajándék (16) ajándékcsomagolás (6) ajándékdoboz (5) ajándékkészítés (9) ajándékötletek (6) ajánló (6) ajtódísz (38) akrilfesték (12) álarc (18) album (5) antikolás (9) anyák napja (16) asztaldísz (8) Budapest Park (6) bútorfestés (17) ceruzatartó (5) coats (8) családi rendezvény (5) csináld magad (372) csomózás (18) decoupage (12) dekoráció (205) díszítés (51) divat (12) DIY (82) diy (306) ékszer (40) ékszergyurma (5) ékszerkészítés (42) erkély (5) falevél (9) falfestés (10) farsang (37) festés (48) filcanyag (12) flitter (6) fonal (6) fonás (13) furdancs (8) gesztenye (5) girland (7) gyertya (14) gyertyaöntés (7) gyöngy (26) gyöngyékszer (8) gyöngyfűzés (40) gyurma (5) hajtogatás (25) halloween (47) házigyurma (5) hellókarácsony (13) henkel (11) hímes tojás (5) hóember (6) hópehely (6) horgolás (51) húsvét (78) inspiráció (8) iskolakezdés (6) játék (14) jelmez (12) kabala (6) karácsony (160) karácsonyfa (11) karácsonyfadísz (23) karkötő (26) kartondoboz (7) kavics (12) kavicsfestés (16) képeslap (9) képkeret (9) kert (72) kertészkedés (12) kézimunka (41) könyajánló (5) könyvajánló (37) kosár (9) kosárfonás (16) koszorú (39) koszorúkészítés (7) kötés (54) kötésminta (5) láda (6) lakásdekoráció (73) lakásdísz (9) lakberendezés (43) lakberendezési ötletek (6) lámpa (9) lámpabura (8) lámpás (15) levendula (7) makramé (11) maszk (14) mécses (7) mécsestartó (14) mézeskalács (8) mikulás (5) mintaív (8) mozaik (17) mozaikozás (13) nyaklánc (12) nyár (21) nyereményjáték (24) origami (15) ősz (89) pályázat (22) papír (62) papírdísz (37) papírfonás (16) papírfüzér (6) papírjáték (6) papírvirág (18) parafa dugó (7) párna (7) pentart (52) PET-palack (6) peyote (9) plüssfigura (6) pólófonal (5) polymer clay (6) pritt (106) pritt pályázat (8) programajánló (38) quilling (8) ragasztás (15) raklap (14) raklap-bútor (5) recept (6) recycle (88) sablon (11) scrapbook (5) süthető gyurma (12) szabás (6) szabásminta (8) szabás varrás (10) szalvéta (5) szalvétatechnika (15) szemmaszk (5) szőnyeg (8) tárolás (5) tavasz (51) tél (16) télapó (5) tojás (9) tojásfestés (21) tojástartó (10) tök (17) tökdekoráció (5) tökdíszítés (5) tökfaragás (25) töklámpás (9) tündérkert (6) újrahasznosítás (161) ültetés (8) üvegfestés (10) Valentin-nap (9) valentin nap (11) varrás (31) váza (6) velencei (6) vendégposzt (11) virág (10) virágtartó (11) zokni (5) Címkefelhő

Hirdetés

Szeretjük

furdancs-logo.png

kapanyellogo.png

designed by

BekeDesign