Színes Ötletek

a kézügyes blog

Farsangi bál - így készült a páva-, delfin- és dínójelmez
Farsangi bál - így készült a páva-, delfin- és dínójelmez

Igaz, hogy az utolsó pillanatban, de sikerült idén is elkészítenem a megálmodott farsangi jelmezt. Mindjárt hármat is (nem csoda, hogy igyekeznem kellett), mert kislányom ikerbarátnőitől is komoly megbízásokat kaptam. Így a lányommal együtt tervezett pávajelmez mellé egy ijesztő t.rexet és egy bájos delfint is fabrikálni kellett.

farsang

...

Télbúcsúztató akció a Cser Kiadónál
Télbúcsúztató akció a Cser Kiadónál

Tagadhatatlanul közeledik a tavasz, ennek örömére a Cser Kiadónál most hatalmas készletkisöprő akció veszi kezdetét. Több mint 60 kreatív és kézimunka témájú kötet közül válogathattok, az egyedülálló akció ideje alatt 30-50 %-os kedvezménnyel. 

Az akció február 24-től március 5-e éjfélig, illetve a készletek erejéig tart.

Ízelítő az akciós kötetek közül: Hímzett virágok, Horgolt mandalák, Foltvarázslat, Hennafestés, Virágkötés, ...

Tavaszcsalogató ajtódíszek
Tavaszcsalogató ajtódíszek

Bizonyára észrevettétek, hogy itt a blogon megszaporodtak a tavaszi témájú posztok, de gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy már nagyon-nagyon várom a tavaszt. Itt-ott már kandikálnak a bájos hóvirágok, a idő egyre barátságosabb és a madarak szüntelen csivitelése is egyre közelebb hozza a tél búcsúját. Ez pedig annyira meghozta a kedvemet a tavaszi barkácsoláshoz, hogy nem győzök inspirálódni az ötletek között. Ma az ajtódíszeket vesszük górcső alá!

...
Már rendelhető: Portréfestés pasztellel
Már rendelhető: Portréfestés pasztellel

Végre hírül adhatom: már rendelhető a Kis Műterem könyvsorozat legfrissebb tagja, a Portréfestés pasztellel című kötet.

Harsányi Zsuzsanna grafikus festőművész 1962-ben született Kecskeméten, az óta is ott él. A pasztellkréta szerelmese. Mióta rátalált, teljesen elvarázsolta. Így vall róla: „a pasztell finomsága, szívet melengető színhatása az, amellyel leginkább közvetíteni tudom érzéseimet. Munkáimban a nőiességet, líraiságot, ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása