Színes Ötletek

a kézügyes blog

Adventi koszorúk talpig pirosban
Adventi koszorúk talpig pirosban

A héten beindult itt a blogon az adventi készülődés, első posztomban részletesen bemutattam az  adventi koszorúkészítés  minden fortélyát, a másodikban pedig  ajtódíszek és kopogtatók  között csemegézhettetek. Most következnek a tematikus koszorúk, elsőként a pasztell színvilágú ötletek világába kalauzoltalak titeket, ma pedig pirosba öltözünk!

befunky_collage3.jpg

...

Adventi és ünnepi ajtódíszek, kopogtatók
Adventi és ünnepi ajtódíszek, kopogtatók

Előző bejegyzésemben igen részletesen bemutattam nektek az adventi koszorúk készítésének fortélyait, a szükséges alapanyagokat és kellékeket. Ideje rátérnünk a konkrét koszorúkra, ajtó- és asztaldíszekre, hiszen -ahogyan tegnap is írtam- a jó borhoz is idő kell, nekünk is szánnunk kell időt az inspirálódásra, az alapanyagok beszerzésére és persze az alkotásra is.

befunky_collage2.jpg

...

Adventi koszorú készítése: ötletek, fortélyok az első lépésektől a gyönyörű végeredményig
Adventi koszorú készítése: ötletek, fortélyok az első lépésektől a gyönyörű végeredményig

Egy saját készítésű adventi koszorú/ajtó- vagy asztaldísz nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, hanem családi körben is becses darab lesz. Birtokolhatod az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, s az örömödben a környezeted is osztozni fog. A 2017-es év első ünnepi posztjában részletesen bemutatom nektek, hogy milyen alapanyagokra, eszközökre lesz szükségetek, mire figyeljetek, hogyan fogjatok hozzá, mitől lesz tökéletes a ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása