Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kertecskék farönkben
Kertecskék farönkben

Nem is hittem volna, hogy farönkökből, tuskókból efféle csodák is megvalósíthatók. Ha egy fa megbetegszik, kiöregszik, bizony előfordul, hogy nincs más lehetőség, és ki kell vágni. Viszont ebben  a megközelítésben még újabb hosszú éveken át örömünket lelhetjük benne! Nézzétek csak!

kert nyár újrahasznosítás kertészkedés ültetés farönk

 

...

Kavicsfestés: nyári minták
Kavicsfestés: nyári minták

Ti is gyakran tértek haza nagyobb mennyiségű kavicszsákmánnyal egy nagy séta után, vagy a nyaralásból, esetleg egy kirándulásról? De persze a gyerekek is imádják gyűjtögetni, nem csak a felnőttek. Azon kívül, hogy nyilvánvalóan porfogók, mégis sok emlék köt hozzájuk, és nem szívesen válunk meg tőlük. Ismerős?

picmonkey_collage.jpg

...

Elindult a Színes Ötletek blog alkotói csoportja
Elindult a Színes Ötletek blog alkotói csoportja

Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy szükségünk lenne egy helyre, ahol az ötletelésen túl minden kedves olvasóm, követőm megmutathatja alkotását, kézműves munkáját, illetve kérdezhet, tippeket, praktikákat oszthat meg, kreatívkodhat online. Ebből kiindulva sokunk örömére és kérésére a hétvégén elindítottam alkotói csoportunkat a Facebookon.

A Színes Ötletek blog alkotói csoportja ezennel elindult, ITT tudtok csatlakozni hozzánk. 

01alkotoi_csoport_cover.png

Ide ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása