Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló a nyári szünetre
Könyvajánló a nyári szünetre

A közelgő nyári szünet bizony sokunknak fejtörést okoz, hiszen a színtiszta lustizás, pancsolás, fagyizás és önfeledt játék mellett érdekes könyvekkel is leköthetjük a gyermekek figyelmét pár órára. Különösen hűvösebb napokon jön jól pár ilyen bármikor bevethető kötet. Ilyenkor én sem szeretem, ha egész nap a tévé előtt ülnek vagy a tabletet nyomkodják napestig, az alábbi köteteket pedig mi már teszteltük, így szívesen és bátran ajánlom a ti ...

Inspirációk fűszerkertekhez
Inspirációk fűszerkertekhez

Fűszerkertet már egészen picike helyen is kialakíthatunk, legyen szó a balkonról, a konyhaablakról, vagy egy kis szegletről az udvaron. A munkánk gyümölcsét pedig egész nyáron élvezhetjük a frissen szüretelt fűszernövényeink formájában. Ha pedig nagyon beindul az üzem, télire is eltehetjük a kincset érő friss termést, akár szárítva, akár fagyasztva.

raklap fűszerkert kert tavasz ültetés

 

...

Makramé karkötő lépésről lépésre
Makramé karkötő lépésről lépésre

Napjainkban a makramézás ismét igen népszerű elfoglaltság, s túllépve a 70-es évek virágtartóin egészen új dimenziókat tár az alkotókedvűek elé. A praktikus tárgyakon túl gyönyörű ékszereket is készíthetünk magunknak!

 

makraméForrás: pinterest

Ha szeretnél kicsit bővebben is megismerkedni ezzel (és más) a technikával, szeretettel várunk alkotóműhelyünkbe, ahol sokféle kézügyes technikát sajátíthatsz el. A progamok ingyenesek, ITT találod a ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása