Színes Ötletek

a kézügyes blog

Nyereményjáték 2. - selfie-kollázs

Folytatódik négy állomásból álló nyereményjátékunk a Képáruház.hu jóvoltából immár a második nappal. A tegnapi játék nyertesével már fel is vettük a kapcsolatot, folyatódjanak hát az izgalmak! Az év során bizonyára ti is rengeteg fotót -köztük szelfiket- készítettetek, ezeket pedig nagyon is ideális például kollázsokban megjeleníteni. Ha ügyesek vagytok, önállóan is összeállíthatjátok, vagy a profikra is bízhatjátok, a Képáruháznál mindenre van van lehetőség.

A mai nyeremény is ehhez a témához kapcsolódik, egy 25*25 cm-es 12+idézetből álló kollázs tervezése és házhoz szállítása, úgyhogy érdemes lesz velünk tartanotok.

kollazs-mockup-brickwall.jpg

Ha szeretnétek részt venni a játékban, nincs más dolgotok, mint figyelni a facebook oldalunkat, mert hamarosan érkezik a kérdés persze egy kis segítséggel.

 A helyes válaszokat a játékkiírások alá, a facebook oldalon várjuk komment formájában egészen másnap 9h-ig. A helyes választ adók között naponta, az adott játék lezárása után sorsoljuk  ki a Képáruház.huáltal felajánlott nyereményeket. A nyertesekkel a facebook-on vesszük fel a kapcsolatot, majd pedig a nyeremény felajánlója email-ben egyeztet a további részletekről. 

Sok sikert, vidám játékot kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4813480201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása