Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tökfaragás nálunk 2017.
Tökfaragás nálunk 2017.

A hosszú hétvégét tökfaragással töltöttük. Nálunk igazi családi program ez minden évben, kicsik és nagyok mind együtt ötletelnek, tervezgetnek s farigcsálnak.

befunky_collage_blog.jpg

...

Tökdíszítés gyerekeknek
Tökdíszítés gyerekeknek

A tökfaragás, tökdíszítés bizony a gyermekeket is lázba hozza, szívesen részt vesznek efféle kreatív tevékenységekben (is). Amikor a lányom kisebb volt, nem mertem kést vagy egyéb faragóeszközt a kezébe adni (még ma se szívesen, de a paramamik már csak ilyenek), akkoriban faragás helyett leginkább festéssel dekorálgattuk a tököket. Persze még számtalan dekorációs ötlet kínálkozik, ezekből válogattam ma nektek!

collage1.jpg

 

...

Óriási készletkisöprő akció a Cser Kiadónál
Óriási készletkisöprő akció a Cser Kiadónál

Ma reggel óriási készletkisöprő akció vette kezdetét a Cser Kiadó háza táján. Az akcióban szereplő kötetek 50-90% kedvezménnyel érhetők el a készletek erejéig (sok kötet most 200-500 Ft!). A kínálatban rengeteg kötet között csemegézhettek, megtalálhatók köztük a jól ismert Színes Ötletek sorozat kötetei (hoppá, karácsonyi témák is!), művészeti, gasztronómiai, kertészeti, barkács, hagyományőrző, megújuló energiaforrásokkal és kisállattartással ...

Festett kavicsfalvak
Festett kavicsfalvak

A kavicsfestés örök téma nálunk, rendszeres vendége a blognak. Nem véletlenül, hiszen a végtelenségig variálható, összetéveszthetetlenül egyedi, az alapanyag pedig szinte a lábunk előtt hever. Induljatok ti is a természetbe egy jó kis anyagbeszerzésre, hogy majd a borúsabb délutánokon pingálhassatok. Igazi szívet, s lelket melengető tevékenység, remek kikapcsolódás. collage2.jpg

...

Aranyozás és polikrómia
Aranyozás és polikrómia

Ezt a k ülönleges kiadványt elsősorban művészettörténészeknek, műemlékvédelmi szakembereknek, restaurátoroknak, a téma iránt fogékony érdeklődőknek ajánljuk.  A könyv az ókortól napjainkig mutatja be ennek az egyedülálló mesterségnek a történetét. Részletesen szemlélteti a mesteremberek által alkalmazott rendkívül változatos technikai fogásokat és a számos alapanyagot, amelyekkel dolgoznak. 

aranyozas_banner.jpg


Az aranyozás és a díszítés emberemlékezet óta ...

Előrendelhető kreatív könyvújdonságok
Előrendelhető kreatív könyvújdonságok

A Cser Kiadó október 13-án megjelenő új kötetei már elérhetők a webáruházban, sőt, 30% extra kedvezménnyel előrendelésre is van lehetőség. Ne szalasszátok el a lehetőséget, hiszen két új Színes Ötletek kötet is köztük van, s bizony ezek már karácsonyi témájúak.

cser_elorendelheto_oktober.jpg 

Horgolt nagyiblokkok

Aki eddig képes volt ellenállni a nagyiblokkoknak, most biztosan beadja a derekát, és előszedi a horgolótűt, hogy életre keltse az izgalmas, új mintákat és új ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása