Színes Ötletek

a kézügyes blog

Megújult a Színes Ötletek webáruház
Megújult a Színes Ötletek webáruház

Talán már ti is észrevettétek, hogy utóbbi időben nagy változások zajlottak webáruházunk színfalai mögött. Elérkezett végre a nagy nap, amit én is annyira vártam! Ugyanis a legnagyobb örömmel jelenthetem be, hogy megnyitott a kívül és belül is megújult webáruházunk !

 

Ezt a napot persze hosszú hónapok kitartó munkája előzte meg, hiszen mind a külső dizájn, mind az áruválaszték és mind a felhasználói élmények terén teljesen ...

A legjobb szüneidei kézműves ötletek
A legjobb szüneidei kézműves ötletek

A gyerekek egész évben a nyarat várják, nekünk szülőknek azonban nem egyszerű ezeket a heteket megszervezni, aztán pedig tartalmas, szórakoztató programokkal megtölteni. Nemrégiben arra a megtisztelő feladatra kért fel a Decolady csapata , hogy gyűjtsem csokorba a nálam már bizonyított szünidei kézműves ötleteket. 

A tevékenységek gyermekeink számára kreatív élményekben gazdag kikapcsolódást kínálnak, és bizony ránk is vidám feltöltődés vár, ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása