Színes Ötletek

a kézügyes blog

Szeress bele az új konyhádba!

Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

Jövő péntektől vasárnapig ismét Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. A három nap alatt közel 140 kiállító és rengeteg érdekes program várja a látogatókat, hiszen olyan ismert nevek dedikálnak, vagy tartanak előadásokat a hétvége folyamán, mint Borbás Marcsi, Bernáth József, Görög Zita, Kovács Lázár és Sági Szilárd. A Színes Ötletek és a Konyhakiállítás közös játékában most összesen öt családi belépő is gazdára talál, érdemes tovább olvasni!

 

A Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.

Építkezés? Kezdjük a konyhával!

A konyha otthonunk egyik legfontosabb része, melynek megtervezése és kialakítása az építkezés legnehezebb és legtöbb szakértelmet igénylő feladata. A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot, ami felbecsülhetetlen előny, ha építkezést vagy nagy lakásfelújítást tervezünk az év során. A kiállításon ugyanakkor nemcsak konyhabútorok, hanem étkezők és teljes enteriőrök is lesznek, így akár lakásunk vagy házunk teljes belső kialakításra is találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket.

 

Okos és praktikus konyhai gépek

Az idei kiállítás kiemelten foglalkozik a jövő okos konyhai megoldásaival, hiszen egyre több gyártó rendelkezik ilyen eszközökkel. Olyan innovációkkal találkozhatunk a helyszínen, mint az okostelefonnal kommunikáló, arról irányítható készülékek, vagy akár a külön okostelefonos alkalmazással rendelkező dekantáló. A legtöbb beépíthető és szabadon álló nagygépből vadonatúj kollekciót láthatunk a kiállításon, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.

Sztárséfek és bloggerek

A konyhabútor és konyhagép premierek mellett igazi sztárparádé lesz a főzőbemutatók terén is. Bernáth József és több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, akik mellett vendég műsorvezetőként Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter és Borbás Marcsi is tartanak bemutatót, megismerhetjük Görög Zita kedvenc limonádé receptjeit, és a új receptekkel készül a Parfümséf is.

Szuper nyeremények

Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy konyhabútort vagy konyhai gépeket nyerhessünk, és naprakészek legyünk a helyszíni aktualitásokról, hiszen a kiállítás előtti hírlevelekben a konkrét termékújdonságokat, helyszíni programokat és a korlátozottan elérhető ingyenes tanácsadási lehetőségeket is beharangozzák.

És most jöjjön a játék! Mindössze három egyszerű kérdésre várjuk a helyes választ! A megoldásokért érdemes felkeresni Konyhakiállítás és a Cser Kiadó weboldalait!

 

Kérdések játékhoz

 

  1. Mikor dedikál Bernáth József az idei Konyhakiállításon?
    1. pénteken 13:30-tól
    2. szombaton 13:30-tól
    3. vasárnap 13:30-tól

 

  1.  Mik az idei kiállításon megnyerhető főnyeremények?
    1. toszkán gasztroutazás és gőzpároló
    2. konyhabútor, robotgép és hűtőszekrény
    3. késkészlet, mosogatógép és konyhamalac

 

  1. A Cser Kiadó melyik sorozatában jelent meg a Konyhák című könyv?
    1. Mestermunka
    2. Kertünk növényei
    3. Színes Ötletek

 

A megfejtéseket a jatek@cserkiado.hu email címre várjuk jövő hétfőn, azaz február 29-én éjfélig. A helyesen válaszolók között 3 darab családi belépőjegyet sorsolunk ki, amit a nyertesek a helyszínen, a Budapest Sportaréna jegypénztárának VIP ablakánál tudnak átvenni.

 

És ha ez még nem lenne elég, a Facebookon is játszunk, hiszen azok között is kisorsolunk egy-egy családi belépőt* a kiállításra, akik segítenek nekünk abban, hogy a Facebook-játék minél több olvasónkhoz eljusson. Mindössze annyi a teendő, hogy a Színes Ötletek Blog és a Cser Kiadó Facebook-oldalán közétett második nyereményjáték hírét, és az ahhoz tartozó fényképet oszd meg a saját idővonaladon, emellett kommentben jelöld meg egy ismerősödet is, akit szintén érdekelhet a Konyhakiállítás, vagy akit szívesen magaddal vinnél, ha te leszel az egyik szerencsés, aki megnyeri az egyik családi belépőt!

 

*A családi belépő két felnőtt és maximum három diákigazolvánnyal rendelkező, 18 évnél fiatalabb látogató számára jogosít fel a kiállításon való részvételre.

 

7. Konyhakiállítás

2016. március 4-5-6.

Budapest Sportaréna

Konyhakiállítás web: www.konyhakiallitas.hu

Konyhakiállítás Facebook: https://www.facebook.com/konyhakiallitas/?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2712354475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása