Színes Ötletek

a kézügyes blog

Black Friday Kívánságlista nyereményjáték az Extreme Digital-nál
Black Friday Kívánságlista nyereményjáték az Extreme Digital-nál

A Black Friday, ez az Amerikából induló és világszerte – így Magyarországon is – nagyon népszerű kedvezményes vásárlási nap egyre nagyobb tömegeket mozgat meg. Ennek kapcsán invitállak benneteket most egy tényleg kihagyhatatlan játékra !

 

Az Extreme Digital (ugye senkinek sem kell bemutatni) november 11-én „ Black Friday Kívánságlista ” néven nyereményjátékot indít. A játékban résztvevők bruttó 500 000 forint értékig ...

Adventi koszorúk - 2015-ös mustra
Adventi koszorúk - 2015-ös mustra

Egy saját készítésű adventi koszorú nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, hanem családi körben is becsesebb darab lesz. Birtokolhatod az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, s az örömödben a környezeted is osztozni fog. Hogy általánosságban mire kell figyelned, és milyen alapanyagokra van szükséged egy adventi koszorú készítésénél, azt EBBEN a posztomban részletesen bemutatom, itt pedig következzen egy inspiráló válogatás a ...

Lélegzetelállító koszorú parafa dugóból - lépésről lépésre
Lélegzetelállító koszorú parafa dugóból - lépésről lépésre

Tegnap is a parafa dugóké volt a főszerep, de mivel rengeteg visszajelzés érkezett a csodaszép koszorúval kapcsolatban, úgy döntöttem, érdemes még egy bejegyzést szánni erre a témára. 

Christmas DIY wreath ideas cork wreaths christmas decorations

Unique christmas wreath ideas cork wreath cranberries

 

Anyagszükséglet

Maga a projekt különösebben nem anyagigényes, hiszen nagyobbrészt újrahasznosított alapanyagot használunk (ha eleget gyűjtögettünk az év során, nálunk például a tágabb családi kör is be van szervezve).

  • parafa dugók
  • ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása