Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ünnepi dekorációk borospoharakból
Ünnepi dekorációk borospoharakból

Az előző bejegyzésemben szintén az üvegé volt a főszerep, egészen pontosan befőttesüvegekből készítettünk téli dekorációkat , ma pedig a borospoharaké lesz a főszerep!

Wine Glass Centerpiece

 

A borospoharak dekorációs elemként is helyet kaphatnak az ünnepi asztalon, gyertyatartóként, kompozíciók részeként, ötvözve gömbökkel, termésekkel, bogyókkal, hangulatos kiegészítőkkel.

Wine Glass Centerpiece 3

Wine Glass Centerpiece 4

Forrás: how to instruction , bing

...

Téli dekorációk befőttesüvegből
Téli dekorációk befőttesüvegből

Az egyszerű befőttesüvegeket sokféle téli/karácsonyi dekorációhoz felhasználhatjuk. Amolyan "mindig kéznél van" alapanyag, lámpásnak, díszes üvegnek (amelybe házi lekvárt, mézet és egyéb finomságokat is tölthetünk ajándékként), hógömbnek, vagy apróságok tárolójának is remek.

12 Magnificent Mason Jar Christmas Decorations You Can Make Yourself! Creative ideas for pennies!!

 

Festhetjük akrilfestékkel, spray-vel, hópasztával, csillámos festékkel, használjatok többféle anyagot, ötvözzetek technikákat!

Painted Jolly Snowmen - 12 Magnificent Mason Jar Christmas Decorations You Can Make Yourself

Klasszikus, egyszerű ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása