Színes Ötletek

a kézügyes blog

Készítsünk szappanfelhőt!
Készítsünk szappanfelhőt!

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai napra egy látványos, kísérletezős játékot hoztunk!

 

A játék neve pedig szappanfelhő. Semmi másra nem lesz szükség, csak a legegyszerűbb, legolcsóbb szappanra. Persze attól, hogy valami olcsó, még kell pazarolnunk, és nem is fogunk. A kísélet ...

Szerelemfa quillingezve
Szerelemfa quillingezve

A quillingezés bámulatos lehetőségeket rejt, a szemet györöködtető aprólékos motívumok elkészítése ugyan türelmet igényel, a végeremény ugyanakkor egyedi és megismételhetlen eredménnyel kecsegtet.

 

 Az első látásra bonyolultnak tűnő, szerteágazó indamotívumok sokasága rögtön vonzza a tekintetet, látványa a legtöbb kézügyes embert arra ösztönzi, hogy elsajátítsa a technika fogásait.  EBBEN   a bejegyzésemben megismerkedhetsz a ...

Kössünk spatulával
Kössünk spatulával

A különféle kötős, fonós ötletek minden alkalommal nagy sikert aratnak itt a blogon, ezért időről időre igyekszem mutatni nektek érdekességeket e témakörben. A körmöcske névre hallgató fonóeszközt sokan ismerjük, ma egy alternatívát mutatok a házilagos elkészítésre.

DIY Popsicle Stick Knitting Loom

 

Anyagok

  • papírguriga
  • spatula
  • ragasztószalag

Popsicle stick knitting loom

A pálcikák számát növelhetitek (ez persze a guriga átmérőjétől is függ), sőt színesre is festhetitek, ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása