Színes Ötletek

a kézügyes blog

Black Friday Kívánságlista nyereményjáték az Extreme Digital-nál

A Black Friday, ez az Amerikából induló és világszerte – így Magyarországon is – nagyon népszerű kedvezményes vásárlási nap egyre nagyobb tömegeket mozgat meg. Ennek kapcsán invitállak benneteket most egy tényleg kihagyhatatlan játékra!

 

Az Extreme Digital (ugye senkinek sem kell bemutatni) november 11-én „Black Friday Kívánságlista” néven nyereményjátékot indít. A játékban résztvevők bruttó 500 000 forint értékig állíthatják össze kívánságlistájukat az Extreme Digital termékeiből, a végleges listát el kell küldeniük a BF@edigital.hu
címre 2015.11.18. 23:59:59-ig, így vehetnek részt a sorsoláson, melyen megnyerhetik az általuk összeválogatott termékeket.

A játék tehát egyszerű, és nagyon szórakoztató. Olyannyira, hogy az én listám már el is készült, persze DIY-blogger szemmel mazsolázgatva a rengeteg termék között. Nézzétek csak:

Elsőre azonnal a ragasztópisztoly ugrott be, pont a napokban döglött be az én ezeréves masinám egy rövidzárlat kíséretében. Egy ilyennel nagyon ki lennék békülve:

Dremel ragasztópisztoly

A lányomról persze nem feledkezhetek meg, s mint óriási Lego Friends rajongónak, nem is kellett sokáig keresgélnem, azonnal megtaláltam a vágyott játékot.

Lego Friends Popsztár Utazóbusz

Fotómasina. Ez egy régi álom. Manapság persze már a mobiltelefonok is hiperszuper képeket produkálnak, de jó géppel a  blogon szereplő saját fotóanyagok végre igazán tökéletesre sikerednének. Nagyon tetszik!

Canon EOS 100D digitális fényképezőgép

Fúrócsavarozó gép. Mióta a szabadidőm nagyobb részét bútorok átalakításával, csinosításával, újragondolásával töltöm, egy kütyü nélkülözhetetlen. Van külön csavarbehajtóm, külön fúrógépem, egy rakás bitfej és fúrófej szanaszét, és sosem találom, ami épp kellene (vagy szimplán pont lemerült az akksija). Na, itt minden megvan, egyben, két akksival, egyszóval nekem tökéletes lenne.

Bosch akkus fúrócsavarozó

 

És persze hozzá a fúró- és bitkészlet

Bosch 41 részes fúró- és bitkészlet

Talán arról még nem nagyon meséltem nektek, hogy mennyire rabja vagyok a különféle fényfüzéreknek, ünnepi világítós mindenféléknek. Évről évre bővítem a gyűjteményem, egyszerűen képtelen vagyok ellenállni egy-egy különleges darabnak.  Itt is találtam nekem valót, bár csillagosom nekem is van, de nem pont ilyen, így ezt is gondolkodás nélkül kérném:

Ledes csillag fényfüzér

Meg persze egy jégcsaposat is:

Retlux karácsonyi jégcsap LED füzér

Ez meg aztán totálisan megbabonázott:

Home KAF 400L 20 m-es LED fényfüggöny

Az okostelefon nálam fogyóeszköz. Jó, a kislányomnak is része van az amortizációban, de bevallom, én is odateszem magam rendesen. Azért választanám ezt a készüléket, mert két kártyát is beletehetünk, így végre csak telefont kellene a táskám mélyéről előkotorni.

Lenovo S90

Amire szintén régóta vágyom, az a Dremel multfunkciós szerszám, ugye nem kell magyaráznom, miért?

Dremel 3000 multifunkcionális szerszám

 

És hogy apa se maradjon ki a jóból, őt is meglepném valamivel. Nem vagyunk egy nagy tévénézős család, ezért nem is cseréltük le eddig a huszonéves kistévénket. Azt azonban tudom, hogy apa azért ennek nagyon-nagyon örülne.

Samsung UE43J5500AWXXH SMART LED Televízi

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612354587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása