Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti cukiságok

Nemsokára itt a húsvét! Itt az ideje lecserélni a hóembereket és a fényfüzéreket valami bolondos, vidám dekorációra. Nem is kérdés, hogy ha tavasz és húsvét, akkor mindent ellepnek a nyuszik és csibék, nézzünk is körül a kínálatban.

 

 

 

Bármilyen hihetetlen, ez a két nyuszi egy-egy kötött négyzetből készült. Persze, ha inkább horgolni van kedvünk, úgy is tökéletes lesz. A képekre kattintva eljutunk a leíráshoz, ami ugyan angolul van, de annyi fotóval illusztrálták, hogy a nyelvismeret hiánya nem jelenthet akadályt a nyuszkók elkészítéséhez.

 

 

Ezek a nyuszik teljesen levettek a lábamról a nagy szemeikkel.

 

A fázós tojások meghálálják a gondoskodást, biztosan örülnének egy ilyen meleg pizsinek.

 

A tavasz nagyon csalóka, jó, ha gondoskodunk arról, hogy a tojások meg ne fázzanak. Mondjuk egy nyuszifüles sapkával?

 

De a tojások is szeretnek divatosan öltözködni, ha csipkét akarnak felvenni, hát csipkét vesznek fel.

 

Csak nehogy leszédüljenek valahonnan...

 

Csibék...vidám, sárga színükkel jókedvre derítik az embert, és ha ilyen kedvesen idétlen formájuk van, az szerintem még jobb :)

Van itt kulcstartó csibe…

 

… gömbcsibe…

 

… kúpos csibe…

 

… és itt van tyúkanyó is, aki mindig igyekszik hasznossá tenni magát.

 

Ha nincs otthon elég fonalatok (ami ugye teljesen valószínű) és igazán vidám, tavaszi színekre vágytok, jó szívvel ajánlom a Barka Malom fonalat. Megnéztem őket a boltban, élőben...az a Menyecske és Pipitér például azonnal csibemintáért kiált!

 

Ugye tudod? A Barkában már hétvégén is tartunk tanfolyamot azon kötni- és horgolni vágyó vásárlóinkra gondolva, akik nem tudnak hétköznap időt szakítani kedvelt időtöltésük gyakorlására. Így hát a táblázatban jelölt időpontokra szeretettel várjuk jelentkezéseteket, és további specifikus tanfolyam-tematika ötleteiteket, amik gyakorlása, vagy megtanulása okán szívesen ellátogatnátok pár óra erejéig hozzánk!

Jó bökögetést!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812354845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása