Színes Ötletek

a kézügyes blog

Csodavilág kartonpapírból
Csodavilág kartonpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy téli mesevilág elkészítését mutatjuk be, amely fillérekből kivitelezhető, s remek szórakozást ígér gyermekeinknek.

peg-doll-winter-cardboard-animals.jpg

...

Faágak az otthonunkban - ágas-bogas lakberendezési ötletek
Faágak az otthonunkban - ágas-bogas lakberendezési ötletek

A kisebb nagyobb faágak, faszeletek melegséget kölcsönözhetnek otthonunk egy-egy szegletébe, egy kicsit közelebb hozzák a természetet. Érdemes kísérletezni, hiszen nem csupán a rusztikus stílus rajongói élhetik ki lakberendezési vágyaikat a faágakkal, egyszerű, puritán és még ráadásul nagyon hasznos kiegészítőket is készíthetünk saját kezűleg. Gyertek, böngésszetek a rengeteg ötlet között!

PicMonkey Collage.jpg

Akasztók

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás. ...

Gyönyörű kosárkák papírfonással
Gyönyörű kosárkák papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen  egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma nagyon dekoratív kosarak készítésének kulisszatitkait leshetitek el.

97247088_large_shkatulkaizkazet1.jpg

Ugye már le sem kell ...

Gumiabroncsok újrahasznosítva
Gumiabroncsok újrahasznosítva

A gumiabroncsok újrahasznosítása megosztó téma, de az kétségtelen, hogy nem lehet elmenni mellette. Én rengeteg jó és szépen kivitelezett ötletet láttam már, ráadásul egyáltalán nem muszáj virágtartót készíteni belőlük. Pedig abból is vannak gyönyörűek, érdemes körülnézni picit. És persze akkor még nem említettem a többi ötletet...

11.jpg

A virágtartóknak tavaly már szenteltem egy bejegyzést, ha érdekel, IDE kattintva tudod elolvasni.  Ezért most ...

Trendi kötés és horgolás - 1. rész
Trendi kötés és horgolás - 1. rész
Schachenmayr My Mountain

h_post_159213_import_44beac72443ad441.jpg

A 2013. év végén publikált 3 cikkünk után ismét jelentkezünk, hogy folytassuk cikksorozatunkat 2014-ben is. Bemutatjuk Schachenmayr original kötőfonalainkra épülő új programunkat. A Schachenmayr egy előremutató márka, mely elkötelezett a fiatal közönség megszólítása iránt is. Ezt az irányvonalat képviseli új My Mountain programunk.

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása