Színes Ötletek

a kézügyes blog

Indul a sapkaszezon
Indul a sapkaszezon

Vége lassan az indián nyárnak, és a hűvösebb, borongósabb napok beköszöntével elindul az idei sapkaszezon. Hogy a családban egyetlen buksi se maradjon fincsi, puha és meleg fejfedő nélkül, összeállítottunk Nektek egy kis válogatást a magyar nyelven elérhető sapkamintákból.


Kukkantsuk be először is a Barka mintatárába.

Pipacs beret
Bronte sapka
Love Me sapk a

Siszu sapka

Mindy sapka

Dühös tini sapka

 

Szerencsére számtalan magyar tervező teszi ...

Különleges tökdekoráció gyerekeknek
Különleges tökdekoráció gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös dekorációkat. Ha a halloween hagyományát nem is szükséges átvenni, gyermekünk alkotói készségét remekül kibontakoztathatjuk ennek alkalmából!

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása