Színes Ötletek

a kézügyes blog

Farsangi jelmezek varrás nélkül
Farsangi jelmezek varrás nélkül

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ezen a héten még a farsang a slágertéma, így a jelmezkészítéshez szeretnénk ötleteket adni.

Hableány

Halloween-Costume-Little-Mermaid.jpg

...

Csináld magad könyvjelzők - mert olvasni jó!
Csináld magad könyvjelzők - mert olvasni jó!

Imádok olvasni, s ilyenkor a tél közepén van rá a legtöbb időm, ahogy az egyiket leteszem, kapom is fel a soron következőt. Könyvjelzőnek pedig a behajtott saroktól kezdve a buszjegyig sok mindent használok. Pár év múlva, amikor ismét kézbe veszek egy rég olvasott kötetet, sokszor találok benne ottfelejtett "könyvjelzőt". Régi blokkot a sarki boltból, a korábban említett buszjegyet (aztán jön is a döbbenet, hogy mennyit emelkedett azóta a jegy ára), ...

Kreatívkodás gombokkal, 50+1 fantasztikus ötlet
Kreatívkodás gombokkal, 50+1 fantasztikus ötlet

A különböző színes gombokat már a nagymamám is gyűjtötte, egy egész varródoboznyi mennyiséget felhalmozott az idők során. Tőle tanultam, hogy a kidobásra szánt ruhákról, régi ágyneműhuzatokról is vagdossam le, mert jó lesz az még... Persze az ő szeme előtt nem valamilyen kreatív, kézműves felhasználás lebegett, de a mai fogyasztói társadalmunkban is mindenképpen érdemes figyelni az ilyen apróságnak tűnő részletekre. Az összegyűjtött gombok (nem ...

25+ helytakarékos ötlet tároláshoz kis otthonokba
25+ helytakarékos ötlet tároláshoz kis otthonokba

Azoknak akik kisebb lakásban, családi házban élnek, sok fejtörést okozhat optimális kihasználása. Ezzel én is így vagyok, pici családi ház az otthonunk, így nagy lelkesedéssel gyűjtöm az alábbiakhoz hasonló ötleteket. Hiszen jó, ha mindennek van helye, de közben nem nyom agyon mindet a sok bútor, és marad egy kis élettér is. A velem egy cipőben járóknak gyűjtöttem ma praktikus, helykihasználós ötleteket.

13.jpg

Csajos ötlet

Tükör és ékszertartó kettő ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása