Színes Ötletek

a kézügyes blog

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban
Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe ( Iskola a faliszekrényben ), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben.  Borongósabb időben ...

Fűzzünk gyöngyöt: fagolyó körbegyöngyözése
Fűzzünk gyöngyöt: fagolyó körbegyöngyözése

Nagyobb golyók körbegyöngyözése igazán látványos, ámde odafigyelést igénylő technika. Viszont ha egyszer rájöttök a menetére, már gyerekjáték az egész. Találtam egy jól követhető képsorozatot a témához, ennek segítségével szavak nélkül is érhető a lényeg, nézzétek csak:

038a05f70fc40c836caa7e325b33364e.jpg

Forrás a képre kattintva!

További gyöngyfűzéses ötletek a blogon:

Rockstar nyaklánc

Miyuki gyöngyös szett

Jádezöld medalion

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ...

Drótvirágok körömlakkból
Drótvirágok körömlakkból

A minap találtam  Dóra blogján  ezt az ötletet, és bevallom, már régóta tervezgettem egy ilyen témájú posztot, de eddig nem találtam igazán hiteles és igényes forrást hozzá. Ezek a képek viszotn önmagukért beszélnek, úgyhogy nézzük is, hogyan készül!

Szükséges anyagok, kellékek:
Drótvirág körömlakkal
Drótvirág körömlakkal

A minap találtam Dóra blogján ezt az ötletet, és bevallom, már régóta tervezgettem egy ilyen témájú posztot, de eddig nem találtam igazán hiteles és igényes forrást hozzá. Ezek a képek viszotn önmagukért beszélnek, úgyhogy nézzük is, hogyan készül!

Szükséges anyagok, kellékek:

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása