Színes Ötletek

a kézügyes blog

Peóniacsokor krepp-papírból


A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel. 
Az igazi peóniák virágba borulására még várni kell egy kicsit, de addig is elkészíthetjük a krepp-papír változatot.

Anyagok:

  • Krepp-papír
  • Olló
  • Ragasztó
  • Drót

Elkészítés:

Nézzétek végig a képsort, többet mond minden szónál, de azért néhány sorban összefoglalom a lényeget.

A virág közepét sima színes papírvól is elkészíthetjük. Vágjuk hosszú síkokra, majd a képen látható módon sűrűn vagdossuk be. Ezután tekerjük fel és ragasztóval erősítsük meg.

A színes szirmok a virág közepe köré épülnek. A krepp-papírból hosszúkás, csepp alakzatokat vágjuk ki a papír szálirányával párhuzamosan. Ez fontos, mert különben nem lesz szép domború formája. A kivágott szirmokat a középső szakaszukon húzzuk  kissé szét, ezáltan nyerik el térbeli formájukat. Ezután alsó, keskenyebb részüknél ragasszuk a virág közepe köré. Kifelé haladva egyre nagyobb méretű szirmokat készítsünk.   

Forrás: FabArtDIY

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7612355319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása