Színes Ötletek

a kézügyes blog

Akvárium kartondobozból (letölthető mintaívvel)

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal már a szünidő felé kacsintgatunk, hiszen egy remek ötletet hoztunk a szabadidő kreatív elktöltéséhez!

A vízpart, a tenger és persze ezek élővilága (legyen az valóságos vagy inkább mesebeli) ilyenkor kiemelten érdekes gyermekeink számára, miért is ne készíthetnék el a saját kis vízivilágukat saját kezűleg? 

Szükség lesz egy nagyobb kartondobozra (szupermarketekből ingyen elhozható), színes papírokra, egy pohárnyi homokra/apró kavicsra (ez helyettesíthető pl. egy marék müzlivel is), sok-sok színes ceruzára/festékre, ragasztóra (Pritt Pen, Pritt Universal, Pritt Sulifix), damilra és egy nagy adag kreativitásra.

A dobozt fessük kék színűre, a többi a fantázián múlik... A tengerfenékhez a doboz alját kenjük be ragasztóval (pl. Pritt Sulifix) és szórjunk rá homokot/apró sódert vagy esetleg müzlit. Ezután az akváriumot megtölthetjük tengeri lényekkel, édesvízi halakkal, vagy éppen kedvenc mesehőseinkkel is. 

IDE kattintva számtalan vízi figura/élőlény nyomatatható mintája tölthető le. 

Kellemes szórakozást kívánunk!

Forrás: krokotak

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!


A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112355219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása