Színes Ötletek

a kézügyes blog

Az idei kedvenc: így faragj csingilinges tököt!
Az idei kedvenc: így faragj csingilinges tököt!

Az idei tökfaragós időszak első számú sztárja egyértelműen a Csingiling avagy Tinker Bell minta. Első pillantásra beleszerettem, és a facebook rajongói oldalon is nagy sikert aratott. Rengetegen kérdeztétek, hogyan késízthető el, úgyhogy íme, nézzük meg részletesen!

FPPPFZMHM8DDPN1.LARGE.jpg

Első lépésben természetesen szükség lesz pontos sablonra.  A tinker bell template/pattern keresőkifejezésre a google rengeteg találatot ad, válogassatok, vagy használjátok ezt.  A ...

Kapanyél vendégposzt - Fura halloween-növények
Kapanyél vendégposzt - Fura halloween-növények

Ahogy közeleg All-Hallows-Even , azaz a pogány eredetű Halloween éjszakája (október 31.), mindenhol töklámpás-készítési ötletekbe, faragási útmutatókba botlunk. E nappal kapcsolatban  – akár megtartjuk, akár nem – mindenképpen eszünkbe jut az ördög, a pokol, a szellemek, boszorkányok, kísértetek, akik ezen az éjszakán összezavarják az élőket, és persze a hiedelmekhez kapcsolódó állatok: pókok, denevérek is.

A természet szerencsére e napon sem hagy ...

30+ zseniális töklámpás
30+ zseniális töklámpás

Ha eddig nem tettétek, ezen a héten még belevághattok a tökfaragásba. Nálunk már visszatérő program, a kislányommal közösen választunk mintát (mintákat), majd a munka fúrás-faragás részét is együtt kivitelezzük. Gyertek, nézzétek meg az idei válogatásomat is!

1. Baglyos 

19.jpg

Mivel néhányan szóvá tettétek mostanában, hogy " amerikai ünnepet majmolunk itt a blogon a magyar ünnep helyett",  szeretném leszögezni, hogy senkit soha sem buzdítottam arra, ...

Furdancs vendégposzt - A legjobb tök az utcában
Furdancs vendégposzt - A legjobb tök az utcában

tok-3.jpg

Nálunk életkori sajátosságok miatt a töklámpás még mosolygós és vidám, és Tök bácsinak nevezzük, de ha kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek, egészen biztosan nem a Vidám kiscserkészek 1001 kópésága kézikönyvből fogunk meríteni, hanem az Evil Mad Scientist oldalról.

Még 2007-ből származik az alábbi műremek , magasra tette a lécet:

mozgo-tok.gif

Az elektronika programozásától függően akár percekig is mozdulatlan maradhat, szerintem már fél percenkénti ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása