Színes Ötletek

a kézügyes blog

Életre kelt origami figurák
Életre kelt origami figurák

Péntekre egy könnyed, vidám képsort hoztam, amely remélem, mosolyt csal a ti arcotokra is. Nekem a békás a kedvencem, és nektek?

orig.jpg

1281.jpg

Forrás: popular  pix

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel! Csatlakozz te is a   Színes Ötletek Facebook-közösségéhez , hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a  Pinteresten   is.

Barangolás kavicsországban
Barangolás kavicsországban

Rendszeresen visszatérő téma a blogon a kavicsfestés. Ti is nagyon szeretitek, én is, és mindig akad egy-két új ötlet, ami egyszerűen megosztásért kiállt. Ma is gyönyörű munkákra bukkantam, remélem, inspirációul szolgál majd nektek is a következő kavicsos munkáitokhoz.

124111.jpg

Jó tanácsok a pingáláshoz: 

  • a kavicsot alaposan tisztítsátok és szárítsátok meg
  • a festéshez bármi jó (akrilfesték, tempera) (akrilfestékek ITT )
  • a vékony vonalakat alkoholos ...
Csináljunk jelmezt!
Csináljunk jelmezt!

Már ti is töritek a fejeteket a gyerkőc idei farsangi jelmezén? Nem akartok drága/kommersz bolti maskarát vásárolni?  A kölcsönőzi jelmezek is unalmasak? Itt az ideje, hogy egy igazán egyedi és ötletes jelmezt dobjatok össze.  13+1 szuper ötlettel járulnék ma hozzá a készülődéshez!

1. Dinoszaurusz kartondobozból

A kartondoboz az egyik legolcsóbb alapanyag, és a rengeteg lehetőséget rejt. Szinte bármit létrehozhattok belőle, nem csak dinót, és egy kis ...

Csináld magad: álmaid szemmaszkja
Csináld magad: álmaid szemmaszkja

Ezt az álomszép szemmaszkot hiszitek vagy sem, de egyszerű elkészíteni, és szerintem, simán felveszi a versenyt az üzletekben sokszor horror áron kapható társaival. Elkészíthetitek magatoknak, vagy a gyerkőcnek is a farsangi bulira. Saját elképzeléseitek alapján át is alakíthatjátok, ha már az alapelvet ismeritek. Nézzük meg, hogyan készül!

75646468713235986_aT3JYHDr_c.jpg

Szükséges anyagok:

  • Textilfesték vagy kontúrfesték (flakonos) 
  • Egy kis darab tüll anyag
  • Szaténszalag a ...
Különleges ágyvégek saját kezűleg
Különleges ágyvégek saját kezűleg

Egy jól kiválasztott ágyvég szinte berendezi a hálószobát, persze amellett, hogy nagyban  hozzájárul a pihentető alváshoz is. Hiszen harmonikus környezetben sokkal könnyebb lazítani, feltöltődni. Ehhez pedig nem is kell mélyen a zsebetekbe nyúlni, mert rengeteg minden áll a rendelkezésetekre, sok olyan alapanyag is, amelyre talán nem is gondoltatok. Mutatom is, mi mindenre gondolok!

Final ERM 4 243[3]_thumb.jpg

ERM 4 098[16]_thumb[2].jpg

Egy régi ajtó például nagyon jó szolgálatot tehet! A képre kattintva ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása