Színes Ötletek

a kézügyes blog

Játékok forró napokra: pancsoló teknősök
Játékok forró napokra: pancsoló teknősök

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a forró nyári napok ihlette, saját kezűleg elkészíthető  pancsolójátékot mutatunk be!

92.jpg

...

30+ szuper raklapos ötlet
30+ szuper raklapos ötlet

A raklapok – legyen szó használt vagy új darabokról – felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 3000 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Ma egy nagy-nagy raklapos bútor- ötletgyűjteményt ...

Aszfaltkréta házilag
Aszfaltkréta házilag

Kislányként imádtam telerajzolni az úttestet és a garázsajtót krétával, fél nyarakat töltöttem ezzel. Ma már a lányom vette át a stafétabotot, és ő is nagy örömét leli benne. Házilag is készíthető, ráadásul jó móka a gyártás is! Kipróbáljátok?

MHC_1.jpg

Hozzávalók:

  • Modellgipsz
  • Víz (szobahőmérsékletű)
  • Tempera
  • Műanyag dobozok a keveréshez
  • Ragasztószalag
  • Műanyag fólia
  • Papírgurigák

Elkészítés:

A papírgurigák lám-lám ...

Olvasói alkotás: Timi szekrénye
Olvasói alkotás: Timi szekrénye

Egyre többen vágunk bele saját kezűleg kisebb-nagyobb átalakításokba otthon, legyen szó bútorról, valamilyen berendezési tárgyról, vagy akár falfestésről, kisebb burkolási munkálatokról. A mai bejegyzésben a hasonló cipőben járóknak szeretnénk segítséget nyújtani, hiszen egy csodálatosan sikerült bútorátalakítást fogok részletesebben bemutatni. Az átalakítás egy kedves olvasó, Timi keze munkáját dicséri, akitől egy rövid rábeszélés után ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása