Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kreatív ötletek a Madarak és Fák napja alkalmából
Kreatív ötletek a Madarak és Fák napja alkalmából

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A  Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki ...

Nyomdakészlet parafa dugóból
Nyomdakészlet parafa dugóból

Parafa dugóból megvalósítható ötleteket már korábban is mutattam ( ide kattintva 10 szuper tippet olvashattok ), most egy olyat hoztam, aminek a gyerkőcök is örülni fognak. Saját kezűleg elkészíthető nyomdák a srácok kedvenc motívumaival.

Cork-Stamps-.1b.jpg

Ami kell hozzá

Nem állítom, hogy pofonegyszerű kivágni a tervezett ...

Dobozba zárt emlékek: 3D-s képek saját kezűleg!
Dobozba zárt emlékek: 3D-s képek saját kezűleg!

Én emlékdoboznak hívom, bár  nem ez a legjobb szó rá, mert tulajdonképpen nem egy klasszikus dobozról van szó, sőt épp az a lényege, hogy az összegyűjtött kis tárgyak jól láthatók. Remekül rendszerezhetjük így életünk fontos emlékeit (nyaralás, babakori apróságok, esküvő stb.), kiakaszthatjuk a falra, így bármikor mosolyt csal majd az arcunkra.

baby shadowbox.jpg

Alkalmas lehet erre a célra egy hagyományos képkeret (az jó, ha van egy kis mélysége), egy fatálca, egy ...

Olcsó mégis stílusos: csináljunk cipőklipszet!
Olcsó mégis stílusos: csináljunk cipőklipszet!

Ma reggel a Vintagebazaar blogján   bukkantam egy friss cipőklipszes posztra, azóta nem is tudok leállni az ötletek gyűjtésével. Párszor már eszembe jutott, hogy beleásom magam a témába, de valahogy aztán feledésbe merült. Pedig annyira jó! Így május környékén mindig beújítok 1-2 pár olcsó balerinát rohangálós napokra, amiket aztán egy nyár alatt le is strapálok. Szerintem a cipőklipszet pont ezeknek az olcsóbb modelleknek találták ki, hiszen önmagukban ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása