Színes Ötletek

a kézügyes blog

Best of 2012 – az én kedvenceim tőletek
Best of 2012 – az én kedvenceim tőletek

Csupán két nap van hátra ebből az esztendőből, így nem maradt más hátra, mint  hogy visszatekintsek az óévben történt eseményekre, kreatív ötletekre, a veletek töltött pillanatokra. És ezekben nem volt hiány, hiszen csak durván számolva is az évnek majdnem a felét itt a blogon és a Facebook közösségünk ben töltöttem. És minden percét élveztem. Az év végi válogatásposztokat több részre bontottam, ebben az elsőben olyan alkotásokat szeretnék ...

Eredményhirdetés: legkreatívabb karácsonyfa játék
Eredményhirdetés: legkreatívabb karácsonyfa játék

Elérkeztünk karácsonyi nyereményjátékunk eredményhirdetéséhez. Szabival, a Furdancs blog szerkesztőjével ketten zsűriztünk, és meg kell mondanom, nem könnyítettétek meg a dolgunkat! Először szeretném megköszönni a sok-sok fotót, és mindenkinek szeretnék gratulálni, mert a végeredménytől függetlenül egytől-egyig mind igazán ötletes és szép karácsonyfa lett!

A nyertes fa fotóját Szeker Bernadetttől kaptunk, így Bernadett választhat tetszés szerint ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása