Színes Ötletek

a kézügyes blog

Szokatlan karácsonyfák
Szokatlan karácsonyfák

Ebben a blogbejegyzésben furi, de ugyanakkor vicces, és mindenképpen rendhagyó karácsonyfákat nézegethettek. Némelyik távolról sem fa, nemhogy közelről, sőt, a szó klasszikus értelmében egyik sem az. Mégis akad köztük olyan, amely nem csupán megmosolyogtatja az embert, hanem egy bevállalósabb családban akár meg is valósítható.

Létrás megoldások:

enhanced-buzz-18854-1354132537-1.jpg

DIY-christmas-trees-38.jpg 

és egy majdnem létrás megoldás:

enhanced-buzz-15676-1354118928-8.jpg
Ehető ötletek:

DIY-christmas-trees-28.jpg

enhanced-buzz-13785-1354131326-9.jpg

Plafonról lógatós:

DIY-christmas-trees-1-2.jpg

DIY-christmas-trees-1-1.jpg

Sok ...

Nyereményjáték – keressük a legkreatívabb karácsonyfát!
Nyereményjáték – keressük a legkreatívabb karácsonyfát!

Csak, hogy a két ünnep között se unatkozzatok, ezennel útjára indítunk egy kis játékot! Keressük az idei év legkreatívabb karácsonyfáját! Az elbírálásnál figyelembe vesszük az ötletességet, az egyediséget, a stílust az összhatást, és persze a kreatív megoldásokat.   

Kép forrása: mandielane  


A feladat mindössze annyi, hogy küldjetek egy fotót a karácsonyfátokról a szinesotletekblog@gmail.com  címre. A játék ebben a pillanatban indul és 2012. ...

Schachenmayr – az egyediség vonzereje
Schachenmayr – az egyediség vonzereje
Kössünk játékosan!

h_post_159490_import_0eb63af7a8ecbc04.jpg

A kötés kedvelői jól tudják, hogy nem csak klasszikus- és divatos ruhadarabokat és ruházati kiegészítőket lehet a szebbnél-szebb fonalakból készíteni – de őket is meg lehet lepni!  Schachenmayr márkánk fonalkínálatához minden szezonban egyedi ötletek is társulnak – ezúttal egy olyanra hívjuk fel figyelmed, mellyel szinte bármelyik gyermeknek örömet okozhatsz!

...

Különleges ajándékcsomagolási technikák (X)
Különleges ajándékcsomagolási technikák (X)

Elérkeztünk sorozatunk utolsó bejegyzéséhez, amelyben különleges ajándékcsomagolási technikákat gyűjtöttem nektek. Aki esetleg lemaradt a korábbi bejegyzéseimről, azoknak emlékeztetőül (az elolvasáshoz katt. a szövegre): Csináld-magad ajándékdobozok , és Masnitrükkök csomagoláshoz .

gift wrapping.jpg

Kisebb méretű gömbökkel nagyon látványossá tehetitek a csomagolást, egy egyszínű papírral tökéletes párost alkotnak.

A csomagoláshoz úgy általában ajánlom az ...

Ajándékcsomagolás: masnitrükkök villával
Ajándékcsomagolás: masnitrükkök villával

Folytatom az ajándékcsomagolós posztsorozatot, az első posztban saját kezűleg készíthető ajándékdobozokat mutattam nektek ( ITT tudjátok elolvasni). Ebben a második részben a masnikötés titkait próbálom kibogozni. Nem sikerül szép (vagy legalább elfogadható) masnit kötnötök? Ismerek egy trükköt, és csak egy villa kell hozzá! Szépséges, tökéletesen egyforma masnikat köthettek ezzel a módszerrel. Kis masnihoz normál villát, nagyobb masnihoz nagyobb (pl. ...

Csupagömb ajtódísz villámgyorsan
Csupagömb ajtódísz villámgyorsan

Az internet tele van szebbnél szebb gömbökkel díszített koszorúkkal, ajtódíszekkel, amelyek valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. És elkészíteni sem különösebben nehéz, nézzétek csak!

1_1.jpg

Egy ilyen projekthez tökéletesen megfelelnek a sérült, kicsit törött, kopottabb díszek, amelyeket a fára már nem szeretnétek felakasztani. Nekem is van többféle olcsóbb kategóriába tartozó műanyag díszem, néhol lekoptak, vagy az akasztós ...

Karácsonyfa újságpapírból fonva
Karácsonyfa újságpapírból fonva

A papírfonás technikáját már megmutattam nektek ősszel, és az egyik legnagyobb sikert aratott téma volt az idei évben. Ezt a környezetbarát (hiszen egyszerű újságpapírt használunk) kézműves technikát karácsonykor is bevethetitek, hiszen bármilyen formájú és méretű kosárkát készíthettek az ünnepi alkalomra (ajándékba vagy a saját otthonotokba). És ha már a kosárkészítésbe belejöttetek, hoztam mára egy igazi különlegességet, mégpedig egy ...

Ajándékdobozok saját kezűleg (X)
Ajándékdobozok saját kezűleg (X)

Lassan a karácsonyi készülődés hajrájához érkezünk, azaz eljött többek között az ajándékok becsomagolásának is az ideje. Ha ebben is egyedi szeretnél lenni, valami különleges, saját kezűleg készített kreációval lepnéd meg a szeretteidet, akkor jó helyen jársz. Ma csináld magad ajándékdobozokat mutatok, de a hét során lesznek még ötletek ajándékcsomagoláshoz, és a tökéletes masnit is megpróbáljuk elkészíteni.

snowflakebox1.jpg

A következőkben bemutatott ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása