Színes Ötletek

a kézügyes blog

Összecsukható játszóház
Összecsukható játszóház

A gyerekeket vonzzák a különböző kuckók és rejtekhelyek, nálunk most éppen a kétszemélyes sátor a kedvenc. Marha jókat játszunk benne, viszont nem férünk be tőle a nappaliba és a mindennapos össze- és szétszerelés is kezd unalmassá válni. Ennek a mezei kartondobozból készült darabnak épp ez az egyik előnye, hogy egy mozdulattal összecsukható és sutty, mehet is a szekrény mögé/ágy alá. Mivel papírból van, még rajzolni is lehet rá, meg ablakot vágni, ...

Tökös madáretetők
Tökös madáretetők

Lassan ideje elkezdeni a gondoskodást kertünk (teraszunk/erkélyünk) tollas vendégeiről, ehhez most tökös ötleteket gyűjtöttem.

1.jpg

A takarmánytök remek alapanyag erre a célra, manapság könnyen beszerezhető, és mellette kiélhetjük kreativitásunkat is az etető faragásakor. 

2011-PumpkinBirdfeeder.jpg

2065698835_0148ae56bb.jpg

None (1).jpg

Pumpkin-Feeder.featured.jpg

A különféle dísztököket pedig szépen ki lehet szárítani (bár ehhez idő kell), és ha megfelelő méretű lyukat vágunk rá, ez is funkcionálhat etetőként.

2.jpg

A tökös ...

Őszi készülődés: kössünk!
Őszi készülődés: kössünk!

Ti hogy álltok vele? Bevallom, én leginkább sehogy, viszont tényleg érdekelne a ti álláspontotok is. Tervezzük ugyanis egy szakértő kolléganőmmel, hogy elindítunk egy kötősulit itt a blogon, amely a hozzám hasonló kezdőknek szólna. Addig is összegyűjtöttem néhány szuper ötletet gyakorlottabbaknak, illetve persze kezdőknek is, kedvcsináló gyanánt. Hiszen, bár még annyira nem érezzük, de bizony közeleg az ősz, és igazán egyedi, saját készítésű ...

Helytakarékos megoldások a lépcső alá
Helytakarékos megoldások a lépcső alá

Nálunk épp nagy házátalakítás folyik, és a legnagyobb fejtörést a lépcső alatti kis terület okos kihasználása okozza. Az utóbbi hetekben rengeteg ötletet gyűjtöttem a témában, és bár még nem dőlt el, hogy nálunk melyik lesz a befutó, a gyűjteményem ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd, illetve mindenki másnak is, mert más projektekhez is adhat ötletet, ráadásul csak úgy nézegetni is élmény.

Fiókos ötletek:

A porszívótól a ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása