Színes Ötletek

a kézügyes blog

Játék: Nyerj egy mesés szemmaszkot
Játék: Nyerj egy mesés szemmaszkot

2012. január 23-tól közös nyereményjátékot indítunk a Színes Ötletek webáruházzal . Ugyanis ha 2012. január 23. és február 5. között farsangi kellékeket vásároltok a webáruházban, minimum 3000 Ft értékben, lehetőségetek nyílik megnyerni egy egyedi, kézzel készített szemmaszkot . A maszkot pedig nem más, mint én készítem el. Jelentem, már az utolsó fázisnál tartok,és ha minden jól sikerül, holnap fotózom is a nyereményt. Minden vásárló, aki ...

Álarckészítés az alapoktól: gipszes maszk készítése a saját arcunkról
Álarckészítés az alapoktól: gipszes maszk készítése a saját arcunkról

Többen is arról panaszkodtatok, hogy azért nem készítetek farsangi álarcot (legfeljebb dísznek), mert a boltban kaphatók egyszerűen nem passzolnak az arcotokhoz. Túl nagyok, túl szűkek, nem látni ki alóla stb. Erre is van megoldás. Házilag is lehet mintát venni saját arcunkról, amelyet utána csodálatosan ki lehet dekorálni. És ez garantáltan passzol majd.

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása