Színes Ötletek

a kézügyes blog

Természetes ajakbalzsam házilag
Természetes ajakbalzsam házilag


Szappant már készítettem házilag, de ebben ki is merült az kozmetikumgyártásom, pedig nagyon imádtam. Már bánom, hogy nem fordítottam is nagyobb figyelmet a témának, és eszembe sem jutott, hogy lehetne ajakírt is készíteni itthoni körülmények között. Na, most ezt pótolni fogom. Mondanom sem kell, hogy mennyi előnye van, hiszen természetes, nincs benne tartósítószer és színezék, sem mesterséges összetevők, és ugye a saját kezünk munkája. És ajándékba is ...

Nyereményjáték ajándékkönyvekért
Nyereményjáték ajándékkönyvekért

A Madarak és Fák Napja 2012 a Pritt és a Cser Kiadó közös szervezésű nyereményjátéka már Facebook-profillal  is rendelkezik, ahol folyamatosan hírt adunk a pályázathoz kapcsolódó aktualitásokról. Hogy a pályázathoz kapcsolódó rekordkísérlet sikeres legyen, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a kezdeményezés hírét, ezért most egy nyereményjátékkal kedveskedünk olvasóinknak. 

Azok között, akik a pályázat beküldési határidejéig lájkolják ...

Újrahasznosítás: virágoskert gumiabroncsból
Újrahasznosítás: virágoskert gumiabroncsból

Emlékszem, régebben mennyire utáltam gumiabroncsba ültetett virágokat, de akkoriban a legtöbb helyen csak a fehérre festett változatot láttam. Mostanra megbarátkoztam az ötlettel, olyannyira, hogy a pár hete a lomtalanításkor be is szereztem pár darabot. Azóta pedig a megvalósításhoz gyűjtögetem az ötleteket.

Ahogy látszik, van aki egyszerűen csak fogja és lefesti az egészet színesre (a legtöbb helyen egyszerű sprayfestéket említenek). Aztán feltornyozza és ...

Kreatív ötletek anyák napjára - nagyoknak
Kreatív ötletek anyák napjára - nagyoknak

A címben azért írtam, hogy nagyoknak, mert készülök még egy bejegyzéssel, amelyet gyerekeknek szánok, benne olyan ötletekkel, amelyeket ők is meg tudnak valósítani. Ez az első most a kreatív felnőtteknek szól, akik -velem együtt- szeretnék kézzel készített meglepetéseket készíteni, akik szeretik a saját alkotásuk által kifejezni a szeretetüket. Ugye sokan vagyunk így ezzel?

...

Papírfüzérek 3.
Papírfüzérek 3.

 Elérkeztünk a harmadik blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdjünk stílusosan egy madárkás füzérrel. Az elkészítése igazán egyszerű, mintás, színes papírból vágjunk ki madárkákat, lyukasszuk ki a tetején őket és fűzzük fel zsinórra.

Forrás: Pinterest

Maradék papírokból, színes újságokból is remek papírfüzéreket lehet készíteni, ...

5000 (6000) rajongó nyereményjáték sorsolás
5000 (6000) rajongó nyereményjáték sorsolás

 Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap este véget ért a játék, és meg is ejtettem a sorsolást. Viszont mire végeztem, már elég késő volt, ezért úgy gondoltam inkább ma reggelt hirdetek eredményt, mert most már valószínűleg többen ültök a gép előtt.

Tehát, ugye emlékeztek, az öt darabból álló könyvcsomag a tét, tele a korábban kiadott gyöngyfűzős könyvecskéimmel. Legnagyobb örömömre nagyon sokat jelentkeztetek, összesen 136-an!  A neveket a ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása