Színes Ötletek

a kézügyes blog

Az egyediség vonzereje - Az őszi-téli szezon sztárjai
2. rész

h_post_159497_import_4e26baeed6b91dfe.jpg

Schachenmayr márkánk kínálatából nem kizárólag az Argentina, Argentina Color és Frilly (ezekről ITT olvashatsz bővebben) sálkötő fonalakra hívnánk fel a figyelmedet, hanem a hosszú évek óta, szezonról-szezonra megújuló formában kínálatunkat gazdagító Bravo fonalcsaládra is. A Bravo és Bravo Color töretlen népszerűségnek örvend a kezdő és a haladó kötők táborában is, köszönhetően remek minőségüknek, hatalmas színválasztékuknak és kedvező áruknak.

A 2012–13-as szezon újdonságai közé tartozik e fonalcsalád két új tagja, a Schachenmayr Bravo Big és Schachenmayr Bravo Big Color kötőfonalak, melyek országszerte elérhetőek a rövidáru boltokban, fonalszaküzletekben és webáruházakban!

h_post_159497_import_fb2ef0334b27724d.jpg

Készíts színes kiegészítőket, sapkákat, sálakat és kesztyűket e nagyszerű termékek segítségével! Átfogó színviláguk (Bravo Big 16 szín, Bravo Big Color 10 szín) minden egyes árnyalata önállóan vagy más árnyalatokkal kombinálva egyaránt mutatós végeredményt biztosít!

h_post_159497_import_795e634a6a1ce6cb.jpg

1-1 gombolyagból (120 m / 200 g) a címkéken látható körsál vagy egy hasonló fonaligényű bármilyen kiegészítő is gyorsan elkészíthető! Kezdők számára is ideális termékek!

h_post_159497_import_10c8f9aa90b1d4c7.jpg

A cikk elején bemutatott modellfotón látható sapkák és kesztyűk elkészítésének részletes leírását megtalálod a Kötött Kedvenceink magazin téli számában! Keresd a nagyobb újságárusoknál és a hipermarketekben december 18-ától.

h_post_159497_import_2d816e8fd1a99555.jpg

További ötleteket találsz a Schachenmayr Bravo Big és Bravo Big Color fonalak felhasználására Schachenmayr Inspiration 040-es kiadványunkban, melyet megtalálhatsz a nagyobb rövidáru boltokban és fonalszaküzletekben!

h_post_159497_import_9cbf13e2bd162eb7.jpg

Nyereményjáték felhívás!

Vásárolj az eddig bemutatott Schachenmayr Argentina, Argentina Color, Frilly, Bravo Big vagy Bravo Big Color kötőfonalakból, készítsd el a bemutatott sálak, sapkák egyikét, vagy saját ötleted, fotózd le, és küldd el nekünk!

A 10 leggyorsabb beküldő nyereménye 1-1 csomag Schachenmayr kötőfonal!

A következő 10 beküldő nyereménye 1-1 Milward prémium körkötőtű!

E-mail, ide várjuk a fotókat: CraftsHU@coats.com

Hasznos linkek:

Coatscrafts.hucoats logo2.gif

Coatscrafts.com

Termékek

A Coats honlapon a fonalaknál kattints a fonalikonokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr224960394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása