Színes Ötletek

a kézügyes blog

Nyári nyereményjáték: ékszerszettet nyerhetsz!

 Régen invitáltalak titeket játékra, de a türelmetek meghozta gyümölcsét! Egy igazán csodálatos süthető gyurmából készült ékszerszett keresi boldog tulajdonosát, gyertek-gyertek, játszunk!

gyöngyszővés01.1.jpg

A korábbi játékoktól eltérően most a Facebook rajongói oldal lesz a játszóterünk.

A Nyári nyereményjáték fülecske alatt találjátok meg az alkalmazást (közvetlenül a borítókép alatt), ahol egyetlen egyszerű kérdésre kell jól válaszolnotok (segítséget is kaptok), és máris részt vehettek a sorsoláson.

A nyeremény a képeken látható ékszerszett, amely egy elegáns nyakláncból és egy pár hozzá illő fülbevalóból áll. Az ékszerek süthető gyurmából (polymer clay), Ketrin egyedi tervezése alapján és keze által készültek. Ezt a tiszta, elegáns és egyedi tervezésű ékszert viselheted alkalmakkor, fontosabb hétköznapokon, és akár az esküvődön is.

A játék 2012. augusztus 1-én, szerdán indul. A jelentkezés határideje 2012. augusztus 7. kedd este hét óra.

A sorsoláson minden olyan pályázó részt vesz, aki a feltett kérdésre helyes választ jelöl meg. A sorsolás eredményéről ebben blogbejegyzésben értesülhettek, a nyertessel e-mailben veszem fel a kapcsolatot.

Minden helyes választ megjelölő személy csak egyszer kerül bele a virtuális kalapba, így elég egyszer játszanotok. Ketrinnel mindketten ezt a megoldást érezzük igazságosnak. 

Az ékszerszettet Ketrin juttatja el a szerencsés nyertesnek.

k1.jpg

A mesés nyereménytárgyak felajánlója a KetrinSK Ékszerek.

ggsagsg.jpg

Csatlakozz Ketrin Facebook rajongói oldalához, és értesüjt elsőként az ott zajló friss eseményekről!

Sok szerencsét kívánunk: Ketrin és Eszter

UPDATE!

Véget ért a játék, gyorsan megejtettem a sorsolást is.

A 405 helyes megfejtést beküldő kedves játékos közül a szerencse Csányi Ramóna Máriának kedvezett.

Szeretettel gratulálok Ketrin és a magam nevében is!

A nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot!

2012. augusztus 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr84689163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása