Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pritt pályázat - Ötletek préselt levelekből
Pritt pályázat - Ötletek préselt levelekből

 Biztosan ti is szoktatok ősszel szép, színes faleveleket gyűjteni, hogy aztán lepréseljétek őket. Talán még most is akad néhány a fiók mélyén? Itt az ideje előkeresni, vagy most frissen gyűjteni néhányat, hiszem a pályázathoz leveleket is felhasználhattok!

 

...
Pritt pályázat - Szárnyasok a ház körül
Pritt pályázat - Szárnyasok a ház körül

 Ma nézzünk szét kicsit a ház körül, hiszen sokféle szárnyassal találkozhatunk ott is. A baromfiólban kukorékol a kakas, mellette kotkodácsolnak a tyúkok és szaladgálnak a pelyhes csibék, de találunk ott hápogó kacsát és hófehér libát is. Simogattatok már pipit vagy kiskacsát?

Egy egyszerű technikával könnyen elkészíthetitek kedvenc ház körül élő szárnyasotokat! A példában vidám tyúkokat készítünk (kattints a képre).

 

...
Májusi nyereményeső
Májusi nyereményeső

 Ahogy már láttátok (vagy talán részt is vettetek benne) sikeresen lezajlott az első villámjáték a blog Facebook-oldalán. Nagyon örültem, hogy ennyire tetszett nektek. Ezen felbuzdulva körbenéztem, leltároztam, és rájöttem, hogy jó néhány alkotásom árválkodik gazdátlanul a polcon. Legtöbbjüket már megmutattam nektek itt a blogon. A lényeg, úgy döntöttem májusban a nyereményjátékokra helyezem a hangsúlyt. 

Legyen ez a május a játékok hónapja!

Persze ...

Nyereményjáték a Facebookon
Nyereményjáték a Facebookon

 Figyelem, szolgálati közlemény! Elindult a blog első nyereményjátéka a Facebookon!

Emlékeztek még a fánkos fülbevalóra ? Most meg is nyerhetitek, nem kell mást tennetek, mint lájkolni a blog Facebook oldalát (ha még nem tettétek meg), és ugyanígy a nyereményjáték című fényképalbumban található képet is. Ahogy elérjük a 250 tagot, sorsolás, de kizárólag a fényképet lájkolók között (úgyhogy ezt se felejtsétek el)!

 

Programajánló - Nyílt napok a Hobbyművész üzleteiben
Programajánló - Nyílt napok a Hobbyművész üzleteiben

 "Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2011. május 14-én (szombaton) a Hobbyművész boltjaiba, ahol szakértő kollégák segítségével ismerhetik meg az újdonságokat és a legújabb technikákat! A nyílt napon ingyen készíthetnek el egy-egy mintadarabot az üzletbe látogatók! " - olvastam a minap a Hobbyművész hírlevelében. Én hiányzást csak nyomós okkal fogadnék el,  ugyanis a program nagyon tartalmasnak ígérkezik! Nézzétek csak:







 

 

 

 

 

 

 

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása