Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kellemes húsvéti ünnepeket!
Kellemes húsvéti ünnepeket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellemes húsvéti ünnepeket, sok/kevés (kinek, hogy tetszik...) locsolót, napsütést és madárcsicsergést kívánok nektek! 

Húsvét határok nélkül
Húsvét határok nélkül

Megvettétek már a húsvéti sonkát? Tojásfestéssel hogy haladtok? Szódásüvegeket elrejtettétek már a tréfás kedvű családtagok elől? Körülnéztem, válogattam, de ezúttal nem a hagyományos vonalból. Ugye jöhet még néhány last minute DIY ötlet az ünnep előtti hajrában?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...
Programajánló: Tavaszváró húsvéti hímesek
Programajánló: Tavaszváró húsvéti hímesek

 

A közel háromszáz darabból álló, tojáshímzők munkáit bemutató tárlat a  Népi Iparművészeti Gyűjtemény   hímes tojás kollekciójából nyújt ízelítőt. A tárlat hazánk jeles néprajzi tájainak motívumkincseit a különböző technikákkal díszített alkotásokon keresztül mutatja be. A berzselt, karcolt, írott, maratott, drótozott, pingált és áttört tojások mellett idén patkolt strucc-, lúd- és tyúktojásokat is láthatnak az érdeklődők.

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása