Színes Ötletek

a kézügyes blog

Barkaágas díszek tavaszra, húsvétra
Barkaágas díszek tavaszra, húsvétra

A húsvéti szimbólumok közül a tojáson kívül, a barkaág legfontosabb jelkép. Az egyházi eredetű vonatkozásban Jézust Jeruzsálembe való bevonulásakor olajággal üdvözölték, térségünkben Virágvasárnapkor ezt az olajágat szimbolizálja a barka. Dekorációs elemként is méltán közkedvelt, hiszen kecses és szemet gyönyörködtető, napjainkban virágkötészeti trendekben pedig különösen látványos módon kap szerepet.Mutatom is a pazar ötleteket!

befunky_collage1.jpg

 

 

...
Tavaszi ajtó- és ablakdíszek papírból
Tavaszi ajtó- és ablakdíszek papírból

Papírból gyorsan és egyszerűen készíthetünk hangulatos tavaszi ajtó- vagy épp ablakdíszeket, lehetőségeinkben csupán a fantázia szab határt. A most gyűjtött ötleteimet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlom, terem vagy csoportszoba-dekorációként is tökéletesek, az egyszerűbbeket pedig az órai alkotótevékenységek során is hasznosíthatják.

befunky.jpg

...

Könyvajánló tavaszi megújuláshoz
Könyvajánló tavaszi megújuláshoz

Végre beköszöntött az igazi tavasz, ilyenkor kedvem lenne kiugrani a bőrömből. Tervezgetek, rendezgetek, pakolok, megújítok minden téren, az alkotókedvem az egekben szárnyal. Fontos persze, hogy a sok tennivaló közben se feledkezzek meg magamról, hiszen a bőrünk éppúgy megújulásra vágyik tavasszal, mint maga a természet. Mivel a legtöbb dolgot magam tervezem és készítem, legyen szó barkácsolásról vagy festésről, nagy lelkesedéssel vettem kezembe a Cser Kiadó ...

Nőnapi és Zoltán napi extra kedvezmények
Nőnapi és Zoltán napi extra kedvezmények

A Cser Kiadó évről évre extra kedvezményekkel kedveskedik olvasóinak nőnap alkalmából, idén azonban még erre is rátettek egy lapáttal! 

Íme, a kifejezetten hölgyek számára készült válogatás, csupa érdekes kötettel, a mai jeles napon 50%-os kedvezménnyel csaphattok le a listában szereplő kötetekre .

cser_nonap_fb.jpg

 

Itt jön az csavar, ugyanis a Zoltánokról, és úgy általában az urakról sem feledkeztek meg, így készült egy nemzetközi Zoltán napi válogatás, ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása