Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kreatív ötletek március 15-ére
Kreatív ötletek március 15-ére

A közelgő nemzeti ünnep mindig nagy kihívás az óvónénik és tanító nénik számára, hiszen a meglévők mellett évről-évre új modelleket is bevonnak az ünnepi felkészülésbe, illetve az alkotótevékenységekbe. Ma elsősorban nekik szeretnék egy kis segítséget nyújtani az ünnepváró foglalkozásokhoz.

kokárda március 15

 

 

...

Fantasztikus házikók gyerekeknek kartondobozból
Fantasztikus házikók gyerekeknek kartondobozból

A papírholmikat (újságok, reklámkiadványok, kartondobozok) én mindig a suli ill. az ovi papírgyűjtésein szoktam leadni, így támogatva az intézményt, azonban ezeket az ötleteket elnézve lehet, hogy megdézsmálom a sufniban eddig felgyülemlett készleteket, mert ezek bombajó ötletek, gyakorlatilag ingyen, ráadásul a készítésbe bevonhatjuk a csemetéket is!

befunky_collage1.jpg

...

A Cser Kiadó februári könyvújdonságai már előrendelhetők
A Cser Kiadó februári könyvújdonságai már előrendelhetők

Jó hírekkel szolgálhatok, a Cser Kiadóná l ismét ropogós, friss könyvújdonságok várhatók! Ahogy már megszokhattátok, az előrendelhető kötetekre extra, 30% -os előrendelési kedvezmény érvényes egészen a várható megjelenés (február 13.) napjáig.

Hajtogassunk papírházat

A könyvben szereplő épületek sokfélék, és az elkészítés menete és bonyolultsága is különböző, de csupán papírra, ollóra és ragasztóra van szükség. Minden maketthez ...

Nyereményjáték - sorsoltunk!
Nyereményjáték - sorsoltunk!

Tegnap elindítottunk Valentin nap kapcsán a Képáruház.hu-val közösen szervezett nyereményjátékunkat, amely ma reggel le is zárult. Ezek után gondolom, ti is izgalommal várjátok, ki az a szerencsés, aki egy LOVE STORY vászonképpel lett gazdagabb!

latvanyterv_5_canvas-malyva.jpg

Ezúttal a szerencse Szászi Ibolyának kedvezett, szeretettel gratulálunk!

kepkivagas2.JPG

Persze ti se keseredjetek el, a 14 különböző Valentin napi egyedi ajándéktermék továbbra rendelhető a Képáruház.hu -nál, a február ...

NYEREMÉNYJÁTÉK A FACEBOOK OLDALON
NYEREMÉNYJÁTÉK A FACEBOOK OLDALON

Hamarosan elindul a tegnap beígért nyereményjáték facebook oldalunkon, úgyhogy most már ne menjetek messzire.

A nyeremény a képen látható csodaszép  LOVE STORY vászonkép 20x30 cm-es méretben. 

latvanyterv_5_canvas-malyva.jpg

A játék menete: 

Az játék ma, 2018. február 06-án indul a   Színes Ötletek blog facebook   oldalán. A feltett kérdésre a helyes megfejtéseket a játékkiírások alá, a facebook oldalon várjuk komment formájában (a játékhoz segítséget ITT találtok). A ...

Örök érvényű ajándék Valentin-napra
Örök érvényű ajándék Valentin-napra

A Valentin-nap egyre elterjedtebb hazánkban, s bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, várakozással és izgalommal teljes pillanat e napon valami különleges ajándékkal meglepni a párunkat. Nem szokványos és nem túlzó ajándékra gondolok, hanem valami különleges, szívhez szóló és örök érvényű kedvességre. Én most meg is találtam a legideálisabb ilyen ajándékot!

befunky_collage6.jpg

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása