Színes Ötletek

a kézügyes blog

Áprilisi könyvújdonságok

Az április sem múlhat el kreatív könyvújdonságok nélkül, a Cser kiadónál pedig 30% kedvezménnyel már előrendelhetők a tavasz legfrissebb kötetei.

Tulipános origami

Fejlesztés kicsiknek és nagyoknak 
Kedv és papír - e kettő kell mindössze (no, meg olló és egy kis ragasztó). A könyvecske modelljei, figurái nagyon egyszerű formákból állnak. Mindössze egyet kell ezekből megtanulni, majd több, ugyanolyat meghajtogatni, és máris elkészíthető a modellek nagy része. 
A könyvet óvónőknek, tanítóknak, szülőknek egyaránt ajánljuk a gyerekek finommotorikájának fejlesztéséhez, és vidám közös időtöltéshez. 

Előrendelés ITT!

cser_tulipanos_origami.jpg

 

Faragjunk apró figurákat

Ha valaki zsebkéssel farag, annak egyik óriási előnye az, hogy gyakorlatilag szinte bárhol és bármikor hódolhat a szenvedélyének. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésre, sőt, túl sok szabadidőt sem igényel. Tanuljuk meg a faragás gyors és egyszerű módját ebből a könyvből. 
A könyv bemutatja a könnyen elsajátítható, gyors vágásokon alapuló módszert, amivel akár húsz perc vagy még kevesebb idő alatt kedves figurákat faraghatunk. Az útmutatók és az egyes lépések fényképei alapján megtanulhatjuk, hogyan faragjunk varázslókat, törpéket, vízköpőket, kutyákat, lovakat és más figurákat. 

Előrendelés ITT!

cser_faragjunk.jpg

 

Farmer új szerepben

Az "öröknek" hitt farmerjainktól nehezen, de meg kell válnunk. Ebben a könyvben ahhoz adunk segítséget, hogy kedvencünk ne tűnjön el szemünk elől, vagyis sok-sok ötlet megvalósításával továbbra is mindennapjaink része maradjon. A farmerből készíthető lehetőségek kis tárházát mutatjuk itt be, vagyis a szerző arra törekedett, hogy az elkészíthető nagyobb tárgyakhoz szükséges néhány alaptechnikát mutasson be a legegyszerűbb segédeszközök használatával. Ezeket továbbfejleszthetjük számtalan variáció, díszítés bevetésével, amelyekre a szerző ad is ötletet, javaslatot. 

Előrendelés ITT!

cser_farmer.jpg

 

A rajzolás alapjai

Szinte nincs olyan ember, aki ne vágyna arra, hogy tudjon rajzolni, festeni. A rajzhoz, festészethez nagy művészeket kapcsolunk, éppen ezért nem merünk a nyomdokaikba lépni, szinte lebeszéljük magunkat arról, hogy elkezdjünk komolyan foglalkozni a rajztanulással. Pedig kis odafigyeléssel, gyakorlással belátható időn belül szép eredményt érhetünk el. Könyvünk célja, hogy eloszlassa a kishitűséget, a fehér laptól való félelmet. A teljesség igénye nélkül a legfontosabb, illetve könnyen beszerezhető eszközöket, anyagokat, valamint az egyszerű formák, a szögletes és forgástestek rajzolásához adunk néhány jó tanácsot. 

Előrendelés ITT!

cser_rajzolas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813823948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása