Színes Ötletek

a kézügyes blog

A Cser Kiadó februári könyvújdonságai már előrendelhetők

Jó hírekkel szolgálhatok, a Cser Kiadónál ismét ropogós, friss könyvújdonságok várhatók! Ahogy már megszokhattátok, az előrendelhető kötetekre extra, 30%-os előrendelési kedvezmény érvényes egészen a várható megjelenés (február 13.) napjáig.

Hajtogassunk papírházat

A könyvben szereplő épületek sokfélék, és az elkészítés menete és bonyolultsága is különböző, de csupán papírra, ollóra és ragasztóra van szükség. Minden maketthez megadjuk a kiterített rajzot, a borító belső oldalain pedig térben is láthatjuk a kész épületeket.

Előrendelhető ITT.

cser_papirhaz.jpg

 

Kis Műterem sorozat legújabb tagja: Drapéria

Az emberi alakot vagy tárgyakat burkoló, lefedő textíliákat, lepleket, függönyöket drapériának nevezik a képzőművészetben. Az első pillantásra kaotikusan kavargó redők létrejöttének törvényszerűségei vannak,amelyek ismerete nélkül nehezen képzelhető el rajzban történő ábrázolásuk. A leplek vonalrendszerének alkalmazása gazdag lehetőségeket ad a művész szándékának kifejezésére. Drapériatanulmányok készítése fontos része a rajzi tanulmányoknak. 

Előrendelhető ITT.

cser_draperia.jpg

 

Ráadás kötet, hiszen sokan kerestétek!

Papírgömb állatkák (változatlan utánnyomás)

A papírállatkák kedvesek ajándékkísérőnek is, és, mivel a papírgömbök belseje üres, ezért apró ajándékot, pl. bonbont, utalványt, pénzt, kedves üzenetet is tehetünk beléjük. A kötetet ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, mert a papírállatkák készítése jó szórakozás, fejleszti a kézügyességet, és a kész állatkákkal pedig még játszani is lehet. 

Előrendelhető ITT.

cser_papirgomb_allatkak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2013641922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása